icon

Bolesť obličiek pri menštruácii.

karlakk
14. mar 2020

Ahojte, prosím má nieto skúsenosti s týmto problémom?? Vždy keď dostanem menštruáciu tak bud predtým ma bolia obličky alebo popritom alebo po, má niekto podobne skúsenosti??? Ďakujem

korunka1
14. mar 2020

Urcite to su oblicky..nie križe?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mimka11111
14. mar 2020

@karlakk .. tak táto téma zaujíma aj mňa,
@bambulienka25 ..prosím ťa,môžeš opísať,aké tie bolesti sú,resp.ako vieš,že ťa pri mms bolia obličky? ...v čase poslednej mms som dostala strašne kŕče do ľavej časti akoby krížov....ta bolesť bola ale vo vnútri a rovnako intenzívna pri akomkoľvek pohybe, vyžarovala mi do celého tela až tak,že som ju musela predychavat...nikdy som takú bolesť nezazila, celý záchvat mi trval asi 10min.a koncil tým,že mi bolo veľmi na vracanie....tieto veľké kŕče sa potom zmierili do fáze,že som vedela v bolestiach prejsť akurát na wc a cca o polhodinu zacal ďalší podobný záchvat...to mi už blízky volali záchranku a brali ma na neurológiu...tam mi na magnet.rezonancii zistili,že mám niečo na oblicke...ambulantne dom si to mala dovysetrovat /sono obličiek,CT,urológia/...to všetko som absolvovala a boli mi zistené v oblicke angiomyolipomy /nezhubne nádory/....urológ sa mi ale vyjadril tak,že tie veľké bolesti zrejme neboli spôsobené tými nádormi....taktiež na moju otázku,či to nemohli spôsobiť hormóny,nakoľko som mala menzes,odpovedal,že nie.....tak som to ďalej s gynekológom neriešila...momentálne som len sledovaná,či nádory nerastú.....som pred ďalším menzesom a obávam sa toho,že sa bude situácia opakovať 😟

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mimka11111
14. mar 2020

@bambulienka25 prosím ťa a s gynekológom si to vôbec neriešila?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mimka11111
14. mar 2020

@bambulienka25 chápem, ďakujem za odpoveď 😉 a želám veľa zdravia,hlavne v tomto období 😬

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
3angel2010
26. máj 2025
@mimka11111

@bambulienka25 ..prosím ťa,môžeš opísať,aké tie bolesti sú,resp.ako vieš,že ťa pri mms bolia obličky? ...v čase poslednej mms som dostala strašne kŕče do ľavej časti akoby krížov....ta bolesť bola ale vo vnútri a rovnako intenzívna pri akomkoľvek pohybe, vyžarovala mi do celého tela až tak,že som ju musela predychavat...nikdy som takú bolesť nezazila, celý záchvat mi trval asi 10min.a koncil tým,že mi bolo veľmi na vracanie....tieto veľké kŕče sa potom zmierili do fáze,že som vedela v bolestiach prejsť akurát na wc a cca o polhodinu zacal ďalší podobný záchvat...to mi už blízky volali záchranku a brali ma na neurológiu...tam mi na magnet.rezonancii zistili,že mám niečo na oblicke...ambulantne dom si to mala dovysetrovat /sono obličiek,CT,urológia/...to všetko som absolvovala a boli mi zistené v oblicke angiomyolipomy /nezhubne nádory/....urológ sa mi ale vyjadril tak,že tie veľké bolesti zrejme neboli spôsobené tými nádormi....taktiež na moju otázku,či to nemohli spôsobiť hormóny,nakoľko som mala menzes,odpovedal,že nie.....tak som to ďalej s gynekológom neriešila...momentálne som len sledovaná,či nádory nerastú.....som pred ďalším menzesom a obávam sa toho,že sa bude situácia opakovať 😟

@mimka11111 obklady z ricinoveho oleja by ťa mali poliečiť. Je veľmi hustý preto daj na gázu a nechaj vstrebať a asz tak priloz na miesto. Na Aliexpress nájdeš taký pás za pár eur a tým si to opasaš alebo fóliou spiš v Tom celú noc ....

3angel2010
26. máj 2025
@mimka11111

@mimka11111 obličky baby nie sú žiadna sranda. Začalo sa mi to diať len teraz. Akurát že my máme historiu s obličkami.pri menzese má vždy bolievali kríže bolo mi zima ale teraz iný level bolesti. Také tlaky akoby mi niekto žmykal obličky. Dávam si ajurvédske bylinky pijem teplú vodu prevarenu ochladení na letnú ...aby telo nemuselo pracovať s teplotou a upravovať .dostatok tekutín každý deň...doobedu hlavne sa pije a večer už nie....citrónová teplá voda každé ráno...no a ja som na ceste na biorezonanciu....kde budem vedieť viac...