icon

Bolest po čistení koreňa zubu

seron2
24. okt 2025

Je normalna taka bolest na druhy den po cisteni korena ze clovek si da rano ibalgin a poobede musi zasa ze viackrat na den tabletka?

guudy
•
24. okt 2025

Ano

domka222
•
24. okt 2025

Mne robil endodenciu,ale nemusela som jesť lieky vôbec. No udáva sa,že bolesť byť môže

gemerka17
•
24. okt 2025

@seron2 nie je normálna. Na lieky by to vôbec nemalo byť. Mozes to cítiť, nie vsak vyslovene ze bolieť tak, ze si musíš dat tabletku.

seron2
autor
•
24. okt 2025
@gemerka17

@seron2 nie je normálna. Na lieky by to vôbec nemalo byť. Mozes to cítiť, nie vsak vyslovene ze bolieť tak, ze si musíš dat tabletku.

@gemerka17 bol mi do toho vlozeny calcium tak mozno je to tym

marca12
•
24. okt 2025
@seron2

@gemerka17 bol mi do toho vlozeny calcium tak mozno je to tym

@seron2 Ak sa zub uzatvori,zvykne boliet. Mal by ti dat prec calcium a nechat volne zahojit. Raz sa mi stalo,bola to ukrutna bolest. Zubar musel vyvrtat tu liecivu vlozku a vlozit mi tam vatu a tu som si vymienala pocas dna aj doma. Liecilo sa to asi 2 tyzdne a az potom pokracoval dalej.

aurelia2000
•
24. okt 2025

Nie, nemá to tak bolieť, že musíš toľko tabletiek jesť. Musí ti to otvoriť, vyčistiť, nechať dva dni otvorené, potom znovu liečivá vložka a až po dvoch týždňoch plomba. Škoda, že ide víkend, neviem ako to vydržíš.

balerina2025
•
24. okt 2025

@seron2 nikdy som nemala tak silnu bolest. mozno ti zle precistil kanaliky.

domka222
•
25. okt 2025
@aurelia2000

Nie, nemá to tak bolieť, že musíš toľko tabletiek jesť. Musí ti to otvoriť, vyčistiť, nechať dva dni otvorené, potom znovu liečivá vložka a až po dvoch týždňoch plomba. Škoda, že ide víkend, neviem ako to vydržíš.

@aurelia2000 ja som to nemala vôbec otvorené,hneď plomba a zub je v poriadku. Po odoznení anestézie len mierna bolesť cca 2 dni.