icon

Bolesť po odstránení stentu z obličky

butterfly333
7. máj 2025

Dobrý deň mám otázku. Mala som obličkový kameň strašne sline bolesti pri zákroku mi dali stent nemohli hneď kameň vybrať koli silnému zápalu obličky. O mesiac ďalší zákrok rozbili mi kameň a stent nechali ešte mesiac. Stent mi teraz pred týždňom vybrali po dvoch mesiacoch. No ja stále cítim tlak bolesť v tej obličke mali ste to aj vy tak kedy ta bolesť prejde? Nieje to silná bolesť no keď leží alebo sedím opreta tak to boli. Rozmýšľam že pôjdem k urologovi. Ďakujem odpoveď.

janicast
14. máj 2026

@butterfly333 ahoj,viidím,ze po roku..opisuješ ako ja.
Prosím ťa,je to normál,že ma stále bolí oblička..den bez lieku nebol.Ako dlho to trvalo? Som 2 tyždne po.operacii rozbijaním

butterfly333
autor
17. máj 2026
@janicast

@butterfly333 ahoj,viidím,ze po roku..opisuješ ako ja.
Prosím ťa,je to normál,že ma stále bolí oblička..den bez lieku nebol.Ako dlho to trvalo? Som 2 tyždne po.operacii rozbijaním

@janicast vieš čo mňa to bolelo ešte cca 4mesiace aj v praci ani sedieť a byt opretá som nedokázala dosť dlho ma to bolelo. Chystám sa ist na kontrolu cca 2mesiace do zadu som mala takého bolesti na tak kde je ta oblička bála som sa že zasa sa niečo deje trvalo to celý deň ale potom to prešlo veľmi som sa zľakla.