Bolesť prsníkov v 12. deň cyklu.
Chcem sa spýtať. Z čoho ma môžu bolieť prsníky? Som 12 deň cyklu, do MS ďaleko a ja sa idem zblázniť. Normálne mi v nich pulzuje, cítim tlak, bola na dotyk a hlavne už od podpazušia. Čo to môže byť?
Tiež si myslím, že je to ovulácia, mne sa to tiež stáva, niekedy ma pobolieva v strede cyklu brucho a inokedy prsia 🙂
@nina004 ovuláciu som už ale mala, aj poľa testov. Ja mávam veľmi skoro. Na 8 -9 deň cyklu
Lekar Vam povie asi viac ako mamicky na mk... moze to ma mat mnoho pricin ... od hormonalnej nerovnovahy, ovulacie po zapal atd....
@24beruska24 to ja viem, len k Dr sa dostanem najskôr po novom roku. Nakoľko sa k nemu nedá objednať a čakanie je na celý deň. Dovolenku už nemám a "priepustky" na ošetrenie mám už tiež vyčerpané, lebo iba 7 ich môžeme mať do roka :( a na pohotovosti by ma poslali kade ľahšie s týmto....
Ja tomu rozumiem... ak nemate moznost ist k svojmu gynekologovi, tak pohotovost je na mieste, kedze pisete, ze mate velke bolesti a tlaky... ja som prednedavnom prekonala zapal prsnika a bolesti som mala neskutocne... az atb mi trochu zmiernili zapal, ale stale ho nemam celkom vylieceny... uzliny mam stale zvacsene a to uz preslo vyse mesiaca.. takze ak mate take tazkosti a bolesti su ine, ake mavate pocas ovulacie, isla by som aj na tu pohotovost...
@24beruska24 skúsim počkať pár dní, ATB moc nechcem, lebo sa snažíme o mimi, no ak to bude nutné asi s tým nič nespravím

Mozes to mat ako priznak ovulacie.