icon

Bolesť rán po 7 týždňoch od laparoskopie?

jessi03
13. aug 2018

Ahojte tiez ste mali niektora bolesti ran...po zotavovani ja to velmi pocitujem poslednu dobu😦tie rany sa mozu este hojit vsak?tam vnutri.Davam si seraptase enzym koli zrastom ktore my rozrusovali pri operacii.Ako prevenciu.Uvazujem aj nad kupelmi.

milus777
13. aug 2018

Ahoj.jasne ze tie rany mozes este citit. Ma nato vplyv aj zmena pocasia a tak. A pokial to nieke nejaka silna extra silna bolest tak je to oki. Ja ich obcas citim a uz su to roky od operacie...

jessi03
autor
14. aug 2018

@milus777 ved ano tiez si myslim predsa to bolo nedavno....citim ovela viac vlastne vsetko aj ked mam dostat svoje dni...no niesu az tak hrozne zeby som nevedela chodit no bolia ma hlavne po bokoch no ak to neprechadza dam si nowalgin od bolesti...doktor my hovoril ze to sj nervy mozu boliet a to sa este hoji.

fakteass
19. aug 2018

Ja som 4.tyzden po laparke a tiez citim. Mne pomaha buscopan na uvolnenie makkeho svalstva. Take velmi bolave zachvatove som mala len 2x a pomohol buscopan,klud. No take natahovanie a stahovanie svalstva v nohe az krce je teraz pre mna kazdodennym chlebikom. Vnutri su stale rany..opuchy,podliateniny.. Niekto sa hoji rychlejsie,niekto pomalsie. Samozrejme,ak mas nejake pochybnosti,mozes ist gyn alebo obvodnemu. Ja musim riesit aj neurologa a chodim na rehabilitacie. Musim povedat,ze sa moj stav zlepsuje. No tiez to skor ratam tyzden po tyzdni ako den po dni 🙂

leameleg
23. nov 2021

@jessi03 ahoj stará téma ale ja mam presne to isté ako aj ty. Som 2 týžden po operácii ale cítim stale trhavé bolesti okolo jazvy a stále je tam mierny opuch