icon

Bolesť rúk a nôh

kinderkooo
1. aug 2018

Ahojte prosím Vás strašne ma bolievajú ruky a nohy.Nie na dotyk ale skôr tak vnútorne sem tam pociťujem ako keby sa mi aj triasli.Neviete čo to môže byť ?
Ďakujem 😉

merkelica
•
Odpoveď bola odstránená
•
bobricek1979
•
1. aug 2018

@kinderkooo neprekonala si chrípku alebo nejaký zápal? Ak to bude trvať dlhšie je treba ísť pre istotu

kinderkooo
autor
•
1. aug 2018

@kinderkooo Keď trpím panickou poruchou a nedostatkom horčíka môže to mať nejaký súvis myslíte ? Dnes zájdem doktorke aj pre istotu

bobricek1979
•
1. aug 2018

@kinderkooo môže z nedostatku horčíka určite

montemotherone
•
1. aug 2018

@kinderkooo keď trpíš panickou poruchou môže to byť z toho. Bolesti z čohokoľvek ale často sú aj psychicky podmienené. Doplň si aj vit. D.

fabrika
•
1. aug 2018

ťažko povedať, čo by to mohlo byť. kľudne tomôže byť len nejaký vnútorný zápal alebo horúčka. daj vedieť čo ti povedala a aké vyšetrenia ti robila

kinderkooo
autor
•
1. aug 2018

@fabrika povedala že to je určite s panickej poruchy.Dala mi iné a viac magnézia.Tak snáď zaberie

deborach14
•
3. aug 2018

Nemusí, choďte na reumatologiu, auto- imunitného vyšetrenie

zuzkamargit
•
5. aug 2018

velmi pravdepodobne to spolu suvisi. Dopln si komplet mineraly v tele. Existuje taky prasok, vola sa Basico, je dost nechutny, ale pomaha. Treba sa zapriet a to deco vody s nim vypit

bianka532
•
5. aug 2018

@kinderkooo a aku pracu robis? moze to aj s tym suvisiet a nemusi to byt parkinson. mozes mat pretazene ruky a nohy. moze to byt aj karpalny tunel.. chod k doktorke na vysetrenia

kinderkooo
autor
•
5. aug 2018

@bianka532 Som doma na materskej ;) Od kedy by nasadila Milgammu a Magne B6 bolesť ustúpila..

weba
•
10. aug 2018

@kinderkooo Ahoj, niečo podobné som zažila. Mám podozrenie na tetaniu. Pri užití magnerotu sa mi polepšilo a hlavne menej stresu, strachu a vyčerpania.