Bolesť štítnej žľazy: Môže byť jednostranná?
Môže bolieť štítna žľaza? Čítala som že väčšinou neboli, ja mám bolesť len na jednej strane krku, v tých miestach, ORL neukázalo nič a poslal ma ďalej na sono tak sa len pýtam čo by mohlo byť za tým...
môže rast smerom dnu, takže ti tlači na niečo, mne rástla napr smerom von, tak som mala na jednej strane taku hrču .. napr , pri kontrole na endo sa ma vždy pytaju či mi niečo nezavadzia alebo nemám problém s prehltanim
uvidíš na sone ale pytaj sa pre istotu aj na endo
@anonym_autor môže bolieť samozrejme, máte aj iné príznaky?
@anonym_4d1ab8 akože okamžite toto treba vyšetriť, je tam viac veci , prekonana chrípka, zápal, ale môže to byť aj nádor ktorý rýchlo rastie a ktorý okrem bolesti žiaľ nemá nejaké iné výrazne príznaky. Každý endokrinolog má v ambulancii sono, pekne poproste aby vás zobrali ešte dnes sa na to pozrieť. Tiež som tak bola , ale nemala som bolesti. Držím palce nech je to banalita
@anonym_4d1ab8 akože okamžite toto treba vyšetriť, je tam viac veci , prekonana chrípka, zápal, ale môže to byť aj nádor ktorý rýchlo rastie a ktorý okrem bolesti žiaľ nemá nejaké iné výrazne príznaky. Každý endokrinolog má v ambulancii sono, pekne poproste aby vás zobrali ešte dnes sa na to pozrieť. Tiež som tak bola , ale nemala som bolesti. Držím palce nech je to banalita
@anonym_4d1ab8 idem na sono o tri dni ale nevidím to až tak tragicky, iné príznaky typické pre štítnu žľazy vlastne ani nemám, iná ten tlak v krku, na pohmat ani na oko nic
@anonym_4d1ab8 idem na sono o tri dni ale nevidím to až tak tragicky, iné príznaky typické pre štítnu žľazy vlastne ani nemám, iná ten tlak v krku, na pohmat ani na oko nic
@anonym_autor nie ja to tiež nevnimam tragicky ja verím že ste ok 🙂
Môže to byť aj Hashimoto - autoimunitné ochorenie štítnej žľazy. Určite treba ísť na sono. Želám vám zdravie.

@anonym_autor môže bolieť samozrejme, máte aj iné príznaky?