icon

Bolesť štítnej žľazy: Môže byť jednostranná?

Včera o 06:59

Môže bolieť štítna žľaza? Čítala som že väčšinou neboli, ja mám bolesť len na jednej strane krku, v tých miestach, ORL neukázalo nič a poslal ma ďalej na sono tak sa len pýtam čo by mohlo byť za tým...

anonym_4d1ab8
Včera o 07:29

@anonym_autor môže bolieť samozrejme, máte aj iné príznaky?

sara07
Včera o 07:31

môže rast smerom dnu, takže ti tlači na niečo, mne rástla napr smerom von, tak som mala na jednej strane taku hrču .. napr , pri kontrole na endo sa ma vždy pytaju či mi niečo nezavadzia alebo nemám problém s prehltanim
uvidíš na sone ale pytaj sa pre istotu aj na endo

anonym_4d1ab8
Včera o 07:33
@anonym_4d1ab8

@anonym_autor môže bolieť samozrejme, máte aj iné príznaky?

@anonym_4d1ab8 akože okamžite toto treba vyšetriť, je tam viac veci , prekonana chrípka, zápal, ale môže to byť aj nádor ktorý rýchlo rastie a ktorý okrem bolesti žiaľ nemá nejaké iné výrazne príznaky. Každý endokrinolog má v ambulancii sono, pekne poproste aby vás zobrali ešte dnes sa na to pozrieť. Tiež som tak bola , ale nemala som bolesti. Držím palce nech je to banalita

autor
Včera o 07:39
@anonym_4d1ab8

@anonym_4d1ab8 akože okamžite toto treba vyšetriť, je tam viac veci , prekonana chrípka, zápal, ale môže to byť aj nádor ktorý rýchlo rastie a ktorý okrem bolesti žiaľ nemá nejaké iné výrazne príznaky. Každý endokrinolog má v ambulancii sono, pekne poproste aby vás zobrali ešte dnes sa na to pozrieť. Tiež som tak bola , ale nemala som bolesti. Držím palce nech je to banalita

@anonym_4d1ab8 idem na sono o tri dni ale nevidím to až tak tragicky, iné príznaky typické pre štítnu žľazy vlastne ani nemám, iná ten tlak v krku, na pohmat ani na oko nic

anonym_4d1ab8
Včera o 09:18
@anonym_autor

@anonym_4d1ab8 idem na sono o tri dni ale nevidím to až tak tragicky, iné príznaky typické pre štítnu žľazy vlastne ani nemám, iná ten tlak v krku, na pohmat ani na oko nic

@anonym_autor nie ja to tiež nevnimam tragicky ja verím že ste ok 🙂

gabrielkamajeckka
Včera o 09:52

Môže to byť aj Hashimoto - autoimunitné ochorenie štítnej žľazy. Určite treba ísť na sono. Želám vám zdravie.