icon

Bolesť v palci na nohe

7. júl 2022

Už asi 2 týždne ma pobolieva ľavý palec na nohe. Je to v priebehu celého dňa, aj večer dosť často, tiež v kľude keď ležím alebo sedím. Akoby kosť, taká tupá bolesť. Vždy to trvá pár sekúnd, možno 1-2 minútu a potom to ustúpi. Jediné čo som našla bola choroba DNA ale to mi moc nesedí, palec nemám bolestivý na dotyk, na tlak ani červeny, opuchnutý. V poslednom čase nemám ani nové topánky, nosím to čo obvykle. Príde mi vyslovene blbé ísť k dr. s tým, že ma bolí palce na nohe.

Strana
z2
ibatanecnica
8. jan 2024

môže to byť začiatok DNY alebo reumatického ochorenia. Tiež to mávam, Raz bolí, raz nie,

lenka5687
8. jan 2024

@jasminam moze to byt aj dedicne ci si prva v rodine? U nas to totizto nikto nema a dost sa bojim ..tie bolesti uz boli velke? Mna tie klby na chodidle na dotyk nebolia ale pri chodzi to citim .. zapal v krvi som nemala .. no asi len mozem cakat co z toho bude 😭
Kolko mesiacov po porode si mala tie bolesti prosim ta?
Obvodny ta hned poslal na reumatologiu? Ja idem umret od strachu teraz ..

jasminam
8. jan 2024

@lenka5687 obvodna ma poslala na reum,bola som aj na vyšetrenie jedno v pristroji,cela mamina strana ma reumu,bolesti mi začali tak 4 mesiace po porode.

lenka5687
8. jan 2024

@jasminam z coho vam to nakoniec zistili? S liecbou je to ok? No ja mam strasny strach neviem sa dat dokopy mam pocit ze po porode mam ine telo..😭 ake to bolo vysetrenie v pristroji?

lenka5687
8. jan 2024

@zuzulka558 prosim ta dokedy ten hallux bolel? Mne sa
Sa trosku spravil boli ma ta kost ale aj priehlavok cely uz 4 mesiace 😭

zuzulka558
8. jan 2024

@lenka5687 presne viem kedy ma pršať, vtedy ma bolí a keď prsi tak neskutočne

lenka5687
8. jan 2024

@zuzulka558 a ine zmeny na chodidle nemas? Spodok chodidla ta nebolieval? Mne sa to posunulo len trochu rth bolo ok ale boli ma pri chodzi aj spodok chodidla az do clenka to ide

Strana
z2