Bolesť v pravej ľadvine
Ahojte...
Mam už tri dni strašne bolesti v pravej oblicke nemôžem sa ani hýbať nezaberajú ani tabletky od bolesti...
Pred vcerom mi skončil menzes a včera aj dnes po troške spinim je to také skôr hnedé môže to byť koli tej oblicke?
@miakey v pondelok pôjdem k doktorke dúfam ze mi tabletky od bolesti troska stlmia bolesť
@miakey mam z toho aj horúčky dnes je už lepšie trocha pomohol ibalgin len stále bolesť v tej pravej ladvine
@vladkabalazova neblazi, s tymto necakaj! Ved z toho moze byt zivot ohrozujuci stav. Hned na pohotovost!
@simsalabim nemôžem muž je v robote a mama je tiež chorá tak mi pomáha z deťmi ona ale tiež je chorá tak musím vydržať do pondelka ale dúfam ze mi to prejde dnes je trochu lepšie ako včera dnes môžem aspoň chodiť včera som cely deň prespala v posteli
@vladkabalazova no podla mna, ak ti pomaha, tak tie 2 hodiny, co budes na pohotovosti, to s nimi vydrzi. Kolko maju rokov?
@simsalabim 4 a 9 mesiacov starší je neposedny a vonku je akurát malému idú zúbky tak tiež stále nervaci plače
@vladkabalazova myslim, ze nie je nic zlozite rechadzat sa pred nemocnicou, kym ta vysetria. Alebo posadit starsieho pred TV a mladsi ak si poplace, tak si poplace.... Ale ok - tak potom po navrate manzela z prace. Ved tam asi nie je 24hod? S oblickami naozaj nie je sranda.
@simsalabim on príde až v pondelok tak somnou pôjde on keďže ja ledva chodím
A ako vieš ze je to oblička? Nemôžu ta bolieť kríže/chrbát? No môže to mať viac pričin. A teda ja si tiež myslím, že tie dve-tri hodiny nie sú také kritické aby si nemohla na tu pohotovosť skočiť, na čo ti treba eskortu?
@cocolino234 a hlavne, ze potom v pondelok s nou pojde manzel. A vtedy budu deti kde?
@simca06022011 pise, ze ma horucku.
moja sestra mala 20 rokov cize mlada zabka, ked skoncila na pohotovosti s oblickovou kolikou... uz vtedy si jej stav vyzadoval aby ostala v nemocnici, samozrejme podpisala reverz... o par hodin ju mama tlacila na invalidnom voziku, v bolestiach a horuckach sla rovno na prijem na urologiu... oblicku by som nikdy v zivote po tom co som videla nepodcenovala ak nechces skoncit takto
okrem toho, ja ked som bola ako tehotna na pohotovosti tak som si tam poctivo odsedela 2 hod kym som sa dostala na rad... a prepacte za sprosty vyraz ale hocijaky ozraty ostaty spinavy fetak ktory to prehnal s davkou alebo alkohol bol na rade skor lebo jeho doniesla zachranka...
a s tomto stave any mas si myslim, ze aj zachranka by ta mala zobrat

@vladkabalazova mala by si ísť s tým na pohotovosť, asi budeš potrebovať antibiotika