icon

Bolesť v strede chrbta: Je to preťaženie?

26. apr 2026

mam tupu bolest.
ziadne traviace problemy
je to pretazenie?
v strede chrbat

Doteraz ma boleli vzdy len krize....krk...hlava..ale nie stred...
Toto je hore kde je zlcnik pankreas oblicka,...

mocenie ok travenie okstolica ok....

moze byt pretazenie? velmi vela som stres mala a vela peso chodila...

Chapem, ze chrbat obcas boli, ale toto je take ine.

anonym_71f81b
26. apr 2026

@anonym_autor áno môže, mňa často bolí hrudná chrbtica

kika6956
26. apr 2026

@anonym_autor ano moze byt. Aj mna zvykne boliet. Bolest chrbtice moze postupovat aj inam. Ja chodim na fyzio a uz je to lepsie. U mna je spustacom aj stres. Davala som si magnezko a milgamu.

anonym_6aa2fc
Autor odpoveď zmazal
zabka79
26. apr 2026

@anonym_autor ak to zlepsi suche teplo bude to chrbtica, aj nemas vankusiky tak aspon trochu pofenovat

autor
26. apr 2026

ja som sa bala ci to nie je z pankreasu ci zlcnik. Tam vystreluje do chrbta

zuzana76
26. apr 2026
@anonym_autor

ja som sa bala ci to nie je z pankreasu ci zlcnik. Tam vystreluje do chrbta

@anonym_autor mna tak bolel zlcnik, tiez som nemala traviace tazkosti, az teda prislo k strasnej bolesti, vtedy mi uz nechutilo jest a skoncila som na pohotovosti.

autor
26. apr 2026
@zuzana76

@anonym_autor mna tak bolel zlcnik, tiez som nemala traviace tazkosti, az teda prislo k strasnej bolesti, vtedy mi uz nechutilo jest a skoncila som na pohotovosti.

@zuzana76 akoze prave to nie je ostra bolest, skor tupa.

zuzana76
26. apr 2026
@anonym_autor

@zuzana76 akoze prave to nie je ostra bolest, skor tupa.

@anonym_autor ani moja nebola ostra, skor ako natiahnute svalstvo, predtym som cvicila, tak som si myslela, ze z toho

autor
26. apr 2026
@zuzana76

@anonym_autor ani moja nebola ostra, skor ako natiahnute svalstvo, predtym som cvicila, tak som si myslela, ze z toho

@zuzana76 no pekne.

zuzana76
26. apr 2026
@anonym_autor

@zuzana76 no pekne.

@anonym_autor zacalo to 30.12., na Silvestra doobeda som bola este v potravinach, ale ma to pobolievalo stale, davala som si an to take hrejive naplaste, stale som si myslela, ze svalstvo, na vecer sa to velmi zhorislo, uz to dost bolelo, aj pri nadychu, na Novy rok doobeda ma muz viezol na pohotovost. Takto mi zacal rok 2020.

zuzana76
26. apr 2026
@anonym_autor

@zuzana76 no pekne.

@anonym_autor tak si to sleduj a ak sa to bude zhorsovat, tak radsej chod, pichli mi no-spu a potom uz bolo dobre.

autor
Včera o 14:01
@zuzana76

@anonym_autor zacalo to 30.12., na Silvestra doobeda som bola este v potravinach, ale ma to pobolievalo stale, davala som si an to take hrejive naplaste, stale som si myslela, ze svalstvo, na vecer sa to velmi zhorislo, uz to dost bolelo, aj pri nadychu, na Novy rok doobeda ma muz viezol na pohotovost. Takto mi zacal rok 2020.

@zuzana76 ja to mam uz 3 den a stale rovnaka intenzita sa mi zda. ale je to taka zvlastna tupa bolest. cim viac na to myslim, tym silnejsie to boli. zajtra pojdem k lekarke. nech mi zoberu krv na pecen pankreas a zlcnik. vpredu ma nic neboli

zuzana76
Včera o 17:03
@anonym_autor

@zuzana76 ja to mam uz 3 den a stale rovnaka intenzita sa mi zda. ale je to taka zvlastna tupa bolest. cim viac na to myslim, tym silnejsie to boli. zajtra pojdem k lekarke. nech mi zoberu krv na pecen pankreas a zlcnik. vpredu ma nic neboli

@anonym_autor ani mna nebolelo vpredu, len chrbat a sposobilo mi to malinove smoothie, asi tie zrniecka