icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

Strana
z15
zupka33
2. jún 2026

@timetotime Je mi jasne, ze to nebude len tabletkou, ale treba toho zmenit vo svojom rezime viac 🙂

sweetyna
3. jún 2026

@zupka33 tak ale to si uz musis sama uvedomit, co robis zle a co treba robit inak, pripadne zmenit uplne 😉 ja to takisto na sebe pocitujem, mam horsi spanok ako obvykle, budim sa uz hodinu pred budikom kazde rano a samozrejme potom cely den som taka, ze poriadne ani neviem fungovat...

vierkaa0
3. jún 2026

@sweetyna toto je presne ten zacarovany kruh 🙈 ked je zly spanok, tak clovek je unavenejsi, tym padom viac stresu a potom sa to este viac kazi a stale dokola...proste spanok je zaklad ♥

vierkaa0
3. jún 2026

ja som si vsimla, ze mne dost pomaha aspon nejaka ta rutina vecer... nieco uplne jednoduche, aby telo vedelo, ze uz proste treba vypnut 🙂 a teda hlava samozrejme tiez...

gogorkaja
4. jún 2026

@vierkaa0 Presne, mne tiež robí najväčší problém tá hlava 🙈 Telo unavené by aj spalo, ale myšlienky sa zrazu rozhodnú riešiť úplne všetko možné aj nemožné práve o desiatej večer, počas dňa ani tak veľmi nie, na to nie je čas 😀

sweetyna
5. jún 2026

@gogorkaja ono to funguje tak, ze cim viac sa snazis zaspat, tym horsie. malo by to prist na teba same, prirodzene.

1didiana1
10. jún 2026

@sweetyna spanok sa dost podcenuje, ja som si to vsimla u mnohych ludi. a pritom to je uplne gro, proste zaklad celeho fungovania. ♥ ja som bez kvalitneho spanku pocas dna totalne nepouzitelna.

isis234
10. jún 2026
@1didiana1

@sweetyna spanok sa dost podcenuje, ja som si to vsimla u mnohych ludi. a pritom to je uplne gro, proste zaklad celeho fungovania. ♥ ja som bez kvalitneho spanku pocas dna totalne nepouzitelna.

@1didiana1 máš pravdu. V spánku si odpočinie. Načerpá energiu. Vidím to na mačkách.

gogorkaja
22. jún 2026

@isis234 Tak očividne majú s ľuďmi mačky niečo spoločné 😀 Ale ja toľko nespím, aj keď by som to niekedy potrebovala, nie vždy je ten spánok taký, aký by mal byť...

sweetyna
23. jún 2026

@gogorkaja tak povedzme si narovinu, v dnesnej dobe uz ma fakt malokto ozaj kvalitny spanok. ale kazdy ako si zariadi, tak ma. vela sa nam toho v zivotoch deje, som si ista, ze kazdy ma kopec povinnosti, ktore nedokaze ani vecer v posteli vypustit z hlavy a potom to ovplyvnuje aj ten spanok. 🙈

sweetyna
29. jún 2026

@sweetyna su rozne techniky aj dychacie a podobne, ale teda nemam to odskusane. a mozno na niekoho to ani fungovat nebude

1didiana1
2. júl 2026

ja som si napriklad vsimla, ze u mna robi strasne vela aj pravidelnost. ked chodim spat kazdy den priblizne v rovnakom case, zaspavam ovela lahsie. ked si par dni posuniem rezim, hned je to citit.

fatima99
13. júl 2026

@1didiana1 toto mne nepomahalo nech som sa snazila o tu pravidelnost ako som len vedela. cim viac som sa snazila zaspat, tym to bolo horsie kazdy vecer. mne pomohol revitanerv, ten som uzivala a potom som aj cvicit zacala, takze za mna dost ucinne kombo 🙂 🙏

gogorkaja
15. júl 2026

@fatima99 No ono to bez toho cvičenia proste nejde, to veľa ľudí nedokáže pochopiť 🙈

Strana
z15