icon

Bolesť za okom

fidorka16
23. júl 2022

Ahojte, stretli ste sa niekto s bolesťou za okom pri jeho pohybe? Bola som s tým aj u očného lekára , že vraj sa s tým ešte nestretol, vyšetril ma, z jeho pohľadu bolo všetko ôk. Dal mi kvapky, na krátky čas mi asi trochu pomohli, ale teraz opäť pociťujem bolesť. Nemáte, prosím, niekto skúsenosť? Ďakujem

Strana
z3
damianam
8. feb 2026
@anonym_a9d8c9

@damianam ahoj, ja mám podobne ťažkosti. Tiez dlhšie tiky na očnom viecku, niekedy viac, inokedy menej, bolesti za okom. Ako si na tom teraz ty?

@anonym_a9d8c9 Ahoj, zvýšila som dávky magnézia a snažím sa veľmi si nenamáhať oči.. Nosím okuliare aj za pc ktoré pohlcuje modré svetlo a musím si zaklopať je to už v poriadku 😍💃❤

katkatunegova
8. feb 2026
@damianam

@anonym_a9d8c9 Ahoj, zvýšila som dávky magnézia a snažím sa veľmi si nenamáhať oči.. Nosím okuliare aj za pc ktoré pohlcuje modré svetlo a musím si zaklopať je to už v poriadku 😍💃❤

@damianam Dakujem za odpoved. Ja mám pocit, ze keď pijem viac kávy sa mi to zhoršuje. Takze mozno to magnezium ma tiez s tým nejaku spojitosť. A v optike ma už tiez čakajú okuliare, tak uvidíme potom či sa to zlepší.

danielskater
12. feb 2026

Mňa bolia obidve oči už 3,5 roka nikde nič nezistili mri,ct mozgu nebolia len rano ked vstanem asi minútu a potom začnú nebolia aj ked niečo robím že to nevnímam inak celý deň nonstop ale ja to neustále sledujem každu sekundu naučil som sa stým žiť je to nepríjemné ale silou vôle žijem najhoršie je že sa neviem na nič sústredíť poriadne su lepšie dni a horšie dni.

Strana
z3