Bolesti brucha pod rebrami
Ahojte už dlhší čas má na časy pichne raz na jednej raz na druhej strane brucha pod rebrami bolesť občas ide dole alebo k chrbtici, bojím sa jesť aby mi nebolo horšie čo pomôže?
Meteorizmus sú vetry.. To znamená, že ich máš veľa v čreve a preto ta to boli.... Však to máš napísané v správe..... Ze Meteorizmus..... Takže z "prdov" to máš....
Žlčník? Mna boli (mam kamene) zacne pod rebrom na pravo a strieľa az do chrbtice a lopatky
Nemusíš mat kamene, moze to byť podráždený žlčník a to sa na usg neukáže (aspon myslím) skus nasadit zlcnikivu dietu, kúpiť v kauflande zlcnikovy cas od herbaltea (taky zlty obal s pupavou) a uvidis ci pomoze alebo nie
Vyzerá to, na podráždený žlčník. Skúste pár dní diétu, a potom uvidíte co sa ti ukludni
Lenka ty tu vždy nájdeš nové obete, ktoré nečítali tvoju 75 otázku na pichanie.Konecne ideš na gastro teším sa🙂áno aj cysta môže spôsobovať bolesti
Stres sa vždy prejavy trávením.... Vždy... Takže to máš všetko z toho v akom si strese...
@zuzi0911 áno ale cely deň nič teraz večer začalo večer má boli stále take kŕče po celom bruchu
@zuzi0911 to fakt? Lebo cez deň som oki len na večer toto namna ide až ťažšie dýchanie ako keby kvôli bruchu mám a brucho cítim plne ťažké

To je pri tráviacich problémoch normálne, upraví sa to