icon

Bolesti hlavy a krčnej chrbtice

Včera o 12:41

Dobrý deň, asi tri roky pred materskou som začala mať problémy s bolesťami hlavy a krčnej chrbtice. Riešila som to aj cez lekárov ale nič mi nezistili. Po nástupe na materskú mi bolesti úplne skončili. Teraz som späť v práci a bolesti opäť. Stojím alebo chodim celý deň. Čím to môže byť? Čo vám pomohlo na bolesti? Niektoré dni ich mám veľmi intenzívne, neviem normálne fungovať. Ďakujem

anonym_66d1b5
Včera o 13:16

Nič. Niekedy sú bolesti silnejšie, niekedy slabšie. Cvičím, rehabilitujem, chodím na masáže, na makké techniky, keď je veľmi zle, na večer užijem sirdalud, guajacuran alebo mydocalm. Okrem toho tbl na bolesť, raz do roka chodím na infúzie. A snažím sa fungovať, aj keď to nie vždy ide.

a0
Včera o 14:15

@anonym_autor jediné čo mi reálne pomohlo je silový tréning. Keď necvičim, tak mávam dokonca pocit na zvracanie. Akonáhle sa prekonám a idem, všetko ustúpi. Potrebuješ mať pevný stred tela, bez toho to nejde + správne držanie tela.

dollyzv
Včera o 14:32

Mne pomáhala jóga na chrbticu..zo začiatku bolo mierne zhoršenie,ale po týždni (cvičila som ju každý den 20min) som sa cítila oveľa lepsie..ale ja mam naopak sedavé zamestnanie za pc :/ a teda krčnú a hrudnú chrbticu mam uplne k.o. Aj ked mam vsetko ergonomicky prispôsobené a snazim sa nehrbit aj si robím prestávky každú hodinu..ľudské telo podľa mna nieje na toto stavane

anonym_d8c3ac
Včera o 14:59

@anonym_autor a ako by si opísala tu bolest? A v ktorych častiach? Tiez to mam, preto sa pytam

lagunka0000
Včera o 20:09

Aj ja, teraz má už 6 dní v kuse boli hlava vzadu ako konci chrbtica a tlačí mi to za uši, už som z toho mimo

anonym_d8c3ac
Včera o 21:09
@lagunka0000

Aj ja, teraz má už 6 dní v kuse boli hlava vzadu ako konci chrbtica a tlačí mi to za uši, už som z toho mimo

@lagunka0000 tak to je naprd :( mna podobne a v jednom uchu mi akoby susti

anonym_7cae1a
Včera o 21:11

Iba cvičiť a cvičiť strečing podľa YouTube, máš správnu obuv?znova na rehabilitácie

marca12
Včera o 21:16

Mozno aj psychika ovplyvnuje bolest. Ja mavam cez dovolenku mensie bolesti. Zato v praci pocas najvacsieho stresu su bolesti neznesitelne.

anonym_185b58
Včera o 21:59

@anonym_autor Za mna jedine cvicenie, posilnit svaly chrbta, len sama sa hnevam na seba, ze si neviem najst cas . Dakedy mam aj mesiac-dva pokoj, dakedy aj raz do tyzdna 1-3 dni to trva, niekedy musim dat tabletku, niekedy len pretrpim bez nej a niekedy sa to nezlepsi ani po tabletke.... A obcas mi je az na zvracanie.... :/