Bolesti hlavy každý druhý deň
Prosím vás neviete prečo ma každý 2 deň boli hlava? Už sa veľmi trápim nad tým. Samozrejme ku doktorke idem.
@zorkahorka na čele skor tak viac ku očiam a jem pravidelne to isté aj z tekutinami, a neviem ci chudnem skúsim sa odvážiť keď prídem domov🙂
Oci mas kontrolovane? Ja som mavala takto bolesti a potrebovala som okuliare. Zo zaciatku sa to dalo zlepsit zvysenym prijmom tekutin. To mi odporucil ocny. Neskor uz nie.
Objednaj sa na ocne vysetrenie ( kontrola zraku, ocneho tlaku, pocitacovy perimeter, OCT vys) chod aj na neurologiu a orl
Toto v ramci dif dg bolesti hlavy by si mala mat absolvovane
@taktotedanie na ocnom už som bola a na neurológiu idem 5.9 a na orl som ešte nebola ale dakujem🙂
@misiak7777 to druhe som si hovorila ze to moze byť ale stále som si není istá,dakujem
@k2yit0 aj ja to mam posledný čas. Presne vpredu na čele, pri očiach a potom už všade. Ja si myslím ze to mam z prievanu, z klímy, z fukaciek z auta, zo zmeny počasia. Zatiaľ sa nikde s tým nechystám, nerada behám po dr. Počkám...
@k2yit0 veľa ťažkostí je týmto spôsobené - bolesti hlavy, pocit na zvracanie, točenie hlavy, hučanie v ušiach.. človek si ani často neuvedomuje že bolesti hlavy má z tohto

@k2yit0 v ktorej casti hlavy? pijes dost vody? Nechudnes a nie je to od hladu?