Bolesti hrdla a ucha: Ako ich liečiť?
Uz 2 den mam bolest ľavého ucha a hrdla na ľavej strane.Dcera je chora ,teploty,nádcha a bolest hrdla .Čo pomoze? NEviem vi so od nej chytila ale to by ma bolelo cele hrdlo nie len ľavá strana ci? Skusenosti?
Co pomoze? Navsteva lekara, ked ta uz boli ucho asi by bolo vhodne nechat sa vysetrit
Vy tam lekára nemáte?
@anonym_autor mne lekar vravel ze bolest ucha od virusu boli tak 3 dni (uzivat vtedy treba ibalgin a podobne) po 3 dnoch by malo prestat. Ak nie moze byt bakteria a treba navstivit lekara.
Co pomoze? Navsteva lekara, ked ta uz boli ucho asi by bolo vhodne nechat sa vysetrit
@anonym_b28aec dr akurát dovolenka, na pohotovosti sa nečakám hodiny
@anonym_autor kazdy lekar ma zastupujuceho lekara
@anonym_autor ja mavam tiez taketo bolesti, trvaju zvycajne par dni. Aj teraz nedavno ma zacalo boliet ucho a vystrelovalo to do krku. Dala som si ibalgin + kvapky Otipax L, za dva dni bolo po bolesti.
Idealne si dat Brufen, zabijes tak dve muchy jednou ranou 😉 Bolest hrdla aj ucha, je protizapalovy, takze za mna dobra volba. 🙂
@anonym_autor s týmto na pohotovosť určite nie.Mas chytene dutiny aj mňa vždy boli ucho.Ibalgin, čaj, cmulacie pastelk, zinok, V vit.1000 .Ked bude zle tak crp v lekárni, az potom lekár.Dcera má ATB?
@anonym_autor s týmto na pohotovosť určite nie.Mas chytene dutiny aj mňa vždy boli ucho.Ibalgin, čaj, cmulacie pastelk, zinok, V vit.1000 .Ked bude zle tak crp v lekárni, az potom lekár.Dcera má ATB?
@anonym_e68bed iba kvapky do oci

Bežne na bolí len jedna strana hrdla, najmä keď sa k tomu pridá oblasť pri uchu. A je to jednoducho choroba, ako aj keď ma bolí hrdlo celé.