Bolesti hrudníka a lopatky: čo môže byť príčina?
Ahojte je tu niekto koho trápia bolesti hrudníka , poprípade aj ľavej lopatky.? Mne tieto problémy trvajú už dlho , užívam aj lieky na tep srdca . Mala som robené všetky vyšetrenia čo sa týkajúce sa srdca a všetky sú ževraj vporiadku . Takže zo srdca by som to nemala mať . Ale aj teraz momentálne cítim zas pichanie v hrudníku hlavne na ľavej strane až do lopatky . Ja už neviem čo si o Tom myslieť . Je to obmedzujúce nepríjemné . Vlastne ďalej to dr už ani neriešil . Lenže mne tie problémy pretrvávajú naďalej . A mám trocha strach či si len možno niečo nevšimli na kardiu alebo neviem . Lebo ja to cítim (snáď sa pletiem) že mi to spôsobuje srdce . Mal niekto takéto niečo ? Ako mám ďalej postupovať kam ísť čo robiť ? Mal niekto tento problém a nakoniec sa prišlo čo mu tieto bolesti spôsobovali ? (S chrbticou mám tiež problémy ale nie až takéto aby mi spôsobovali bolesť hrudníka ževraj povedala dr) Tak ja uz neviem . Som z toho trocha na nervy ...
@macka1996 mala som už dávnejšie a bol to ten spomínaný pankreas
@tosomjaosobne to si mala podrazdeny? a mala si aj iny priznak?
U mna to bolo z chrbtice, len mne cvikalo pravu lopatku. Bolest som citila na hrudni na lavej strane , tiez akoby od srdca.
je pravda, ze jasne ze pricina moze byt ozaj chrbtica. Ja casto mavam pricviknuty nerv...
U mna to bolo z chrbtice, len mne cvikalo pravu lopatku. Bolest som citila na hrudni na lavej strane , tiez akoby od srdca.
@hanaxxx mam to iste. Tiez akoby srdce. Vyšetrenia kadejake možne. A prišlo sa na to ze ma cvika furt. Tak nedobre ma zablokuje. Chodím na masaze a uvolnia na dlhý čas

pankreas? traviace problemy nemas?