icon

Bolesti žalúdka a brucha pri úzkosti

dominika1640
24. feb 2026

Dobry den. Chcela by som sa opytat ci trpi niekto silnou bolestou zaludka a brucha , nechutenstvo pri uzkostiach. Mam aj tetaniu. Chystam sa samozrejme aj na gastro. Dakujem

anonym_88efc5
24. feb 2026

@dominika1640 ano ja to mam

anonym_29eddd
24. feb 2026

Ano a keď mám záchvat úzkosti tak ma aj preháňa

anonym_3716f1
24. feb 2026

@dominika1840 ja som to mala ako dieťa tie bolesti brucha pri strese, nejako sa to zmiernilo aj keď to nezmyzlo... Na tetániu je dobré magnézium.

domix147
24. feb 2026

@dominika1640 a čo akože na gastro čakáš ?
Jediný kto ti pomoz je psychiater...lebo fyzicky to nie je nič...máš len úzkosť a tá ťa paralyzuje a preto máš tie pocity ktoré máš na psychickom podklade...
Presne tito pacienti zbytočne poschodia všetkých lekárov a psychiatra posledného alebo vôbec...
Pritom od psychiatra vezmeš jednu tabletku a budeš zdravá....
Ale radšej budeš brať 20 od iných lekárov...a tvoje problémy sa nevyriesia.

anonym_94bac0
24. feb 2026

@dominika1640 rieši prácu so stresom. ak to máš funkčné, gastro ti nepomôže

anonym_b9473f
24. feb 2026

@dominika1640 každý jeden. Žalúdok bolí skoro vždy. Gastro je úplne zbytočné. Potrebuješ lieky od psychiatra.

anonym_88efc5
24. feb 2026

@dominika1640 silna bolest moze byt aj z refluxu ktory je casto aj zo stresu. tam je vhodne gastro vysetrenie, ci nemas gastritidu. silna bolest nieco ine ako ked ta boli zaludok na zvracanie, urcite chod na gastro vysetrenie aj preto, aby si sa ty ukludnila.

dominika1640
autor
24. feb 2026
@domix147

@dominika1640 a čo akože na gastro čakáš ?
Jediný kto ti pomoz je psychiater...lebo fyzicky to nie je nič...máš len úzkosť a tá ťa paralyzuje a preto máš tie pocity ktoré máš na psychickom podklade...
Presne tito pacienti zbytočne poschodia všetkých lekárov a psychiatra posledného alebo vôbec...
Pritom od psychiatra vezmeš jednu tabletku a budeš zdravá....
Ale radšej budeš brať 20 od iných lekárov...a tvoje problémy sa nevyriesia.

@domix147 ano dakujem ,s travenim mam dlhodobo problem este predtym ako som zacala mat tento rok uzkosti. Ale ano ide to ruka v ruke ta psychika s travenim len ma prekvapilo ze tak intenzivne mam tie bolesti uz pomaly denne

anonym_88efc5
24. feb 2026
@dominika1640

@domix147 ano dakujem ,s travenim mam dlhodobo problem este predtym ako som zacala mat tento rok uzkosti. Ale ano ide to ruka v ruke ta psychika s travenim len ma prekvapilo ze tak intenzivne mam tie bolesti uz pomaly denne

@dominika1640 tak cim skor hadica. mam to iste, chronicka gastritida. tlak pod Pravym rebrom mas?

domix147
24. feb 2026
@dominika1640

@dominika1640 píšem vyššie navstiv psychika nebude ti nič 😉myslím to vážne...ak máš samozrejme všetky fyzio vyšetrenia v poriadku.

dominika1640
autor
24. feb 2026
@anonym_88efc5

@dominika1640 tak cim skor hadica. mam to iste, chronicka gastritida. tlak pod Pravym rebrom mas?

@anonym_88efc5 mala som pod ľavým.. robili mi sono brucha zatial len a pripisovala som to zapalu pluc ktory som teraz prekonala. Ten zaludok a krce ale ostali :(

anonym_88efc5
24. feb 2026
@dominika1640

@anonym_88efc5 mala som pod ľavým.. robili mi sono brucha zatial len a pripisovala som to zapalu pluc ktory som teraz prekonala. Ten zaludok a krce ale ostali :(

@dominika1640 to moze byt aj pankreas ci zaludok. no pockaj si na gastro. krv ti brali? ako dlho to trva? aj chudnes? neboli ta to hlavne ked lezis? nemas tmavy moc?
to moze byt ozaj hocico. Hlavne si pockaj na dalsie vysetrenia. beries lieky na uzkost, verim

anonym_88efc5
24. feb 2026
@dominika1640

@dominika1640 pri zapale pluc resp pri kasli, ked som vkuse asi 4 tyzdne kaslala ma bolel hrudnik aj svaly aj vsetko. jasne ze ak si brala atb to rozhadze zaludok aj creva. plus ja som mala svalovicu z kaslu. spodne rebra ma boleli.

dominika1640
autor
24. feb 2026
@anonym_88efc5

@dominika1640 to moze byt aj pankreas ci zaludok. no pockaj si na gastro. krv ti brali? ako dlho to trva? aj chudnes? neboli ta to hlavne ked lezis? nemas tmavy moc?
to moze byt ozaj hocico. Hlavne si pockaj na dalsie vysetrenia. beries lieky na uzkost, verim

@anonym_88efc5 krv mi brali na pohotovosti, plus sono brucha a moc tam nic nevideli. Schudla som aj ano ale to predpokladam aj skrz tie uzkosti. Este nie u psychiatra som nebola myslela som ze to zvladnem sama . Vyzera to ale ze budem muset

dominika1640
autor
24. feb 2026
@anonym_88efc5

@dominika1640 pri zapale pluc resp pri kasli, ked som vkuse asi 4 tyzdne kaslala ma bolel hrudnik aj svaly aj vsetko. jasne ze ak si brala atb to rozhadze zaludok aj creva. plus ja som mala svalovicu z kaslu. spodne rebra ma boleli.

@anonym_88efc5 jasne no mala som aj probio ale cely cas a bolel ten zaludok uz aj predtym

anonym_88efc5
24. feb 2026
@dominika1640

@anonym_88efc5 krv mi brali na pohotovosti, plus sono brucha a moc tam nic nevideli. Schudla som aj ano ale to predpokladam aj skrz tie uzkosti. Este nie u psychiatra som nebola myslela som ze to zvladnem sama . Vyzera to ale ze budem muset

@dominika1640 no drzim palce. ja som sa z poslednej choroby dostavala z travenim asi 2-3tyzdne kym som bola ako tak ok...