icon

Bolestivá ovulácia

ekinkala
11. júl 2013

Uz asi rok po ukonceni menz.asi na5-6 den mavam bolesti pod bruska trva to vzdy iba pol hodinku hodinu nikedy dlhsie mavam to 2 x pomenstruavii a potom zase pohoda a uz ln cakam na dalsiu menstruaciu ze co zas pride bola som u kade jakych doktor.a vsetky vysetreniach lenze ani jeden nespomenul ze to moze btyt ovulacia posledneho pol roka sa ku sfuknutemu bruchu a bolestiach pripojili zavrate(tocenie hlavy) a niekedy zvysena teplota az taka zimnica cele to netrva dlho pride to namna vzdy vecer medzi 20:00h az 22:00h cele to trva pol hodku az hodku potom to zmizne ako kby nic a objavy sa to o 2 -3dni niekedy a potom som uplne v pohode uz naozaj neviem co to mam ale objavuje sa to iba po ukonceni menstruaci na 5-6 den

petulla28
•
12. júl 2013

@ekinkala ja som musela kvoli takymto bolestiam nasadit HAK. mavala som to vzdy na 10 DC okolo 5-6 hodiny ráno. Trvalo to tiež len tak hodinku. Bez tabletky by som to nezvladla...Spajalo sa mi to s točením hlavy, vracaním, hnačkou a neskutočnými tlakmi v podbrušku. Potenie, triaška a veeeľká bolesť, Neprajem nikomu. Na nič sa neprišlo, všetko som mala v poriadku, takže si tiež myslím, že je to buď rast folikulu, alebo jeho prasknutie. aj keď je to dosť skoro, ale mavala som to so železnou pravidelnosťou každý mesiac......planujem HAK vysadiť, preto som sa zasobila rôznymi čajmi na ženské veci, lebo sa desím ovulácie.......Predmenštruačné bolesti sú v mojom prípade prechádzka ružovou záhradou v porovnaní s tým, čo som zažívala na 10 DC.

ekinkala
autor
•
12. júl 2013

@petulla28 jeeej dakujem za odpoved ja to mavam vzdy navec uz som si myslela ze umieram ☹ ☹ 🙂 alebo co tiez mi nikde nic nezistili uz ma aj ku psychiatrovi poslali no hrozne a pocas antikoncepcie sa ti to upravilo???lenze ja by som chcela o 4 mesiace druhe babo takze nechcem antikoncepciu som stoho zufala mam este len 25r a neviem si predstavit taketo bolesti dokonca Zivota !!!!! A nic ine na to neexistuje len hak??

petulla28
•
12. júl 2013

Čo pomáha? HAK alebo tehotenstvo. HAK mi to upravila. Keďže nedochádza pri užívaní HAK k ovulácii, tak nič nebolí. Tiež chceme začať pracovať od bud. roka na bábätku. Beriem predposledný blister. Chcem sa trošku prečistiť od hormónov, aj keď neberiem dlho, asi tak 3/4 roka.. Mám sa na čo tešiť, tie bolesti sa niekedy nedali zvládnuť, párkrát som si už skoro volala sanitku. Au. Dúfam, že čo najskôr otehotniem. Väčšinou to vraj majú ženy po pôrode...ja som asi výnimka, bo bábo ešte nemám, ale trápilo ma to už pekné tri, štyri roky. asi tak od 25-ky plus mínus. Ja mám 29. Fakt neviem, čím to je.... 😠 ale čajíčky podľa mňa pomôžu. Vyskúšaj niečo pohľadať na zmiernenie predmenštruačných bolestí, príp na vyrovnanie horm. hladiny. Ja som si z netu teraz objednala alchemylku, pakosť smradľavý a aj drmek obyčajný - ten je na ovuláciu. Nič nenechávam na náhodu. Tu na MK je veľa diskusií o boľavej ovulácii. Skús pozrieť. Inak, najskôr som si myslela, že som v tom sama, až kým som nezačala googliť🙂 má to čím ďalej tým viac žien. Ale fakt neviem, čím to je, že to takto pociťujeme.....Veľa šťastia prajem, nech sa druhé podarí🙂

petulla28
•
12. júl 2013

@ekinkala čo najskôr som chcela dodať🙂

ekinkala
autor
•
12. júl 2013

@petulla28
@petulla28 no ved ja som si aj volala uz sanitku som mala take ukrutne krce a navali tepla cela som sa triasla a myslela som ze odpadnem zobrala ma sanitka dosla som tam hodinu cakala a bolest bola fuuuuuc.......ja som take bolesti nikdy nemala az rok po porode to zacalo doftedy som ani nevedela a nikdy neriesila ovulaciu bola som zufala lebo ziaden doktormi nikdy nepovedal ze to moze byt ovulacia!!!!!! Uz chvala bohu viem ze mam smolu a musim uvulku prezit a bude ok aj psychicky som stoho bola unavena ze som nevedela co sa somnou deje hroznee!!!!!!!tak dufam ze sa ti polepsi po hak daj potom vediet co a ako

arousa
•
29. máj 2018

Mňa naposledy taak prehnalo, až večer som videla podľa hlienu, že ide o ovulku. Telo je záhada