icon

Bolí bielenie zubov?

64jarka64
25. nov 2025

Prosím vás aký je to pocit,nebolí to bielenie zubov?

enmery
•
25. nov 2025

Ahoj, nebolí. Akurát prvých pár sekúnd doma som cítila také mravenčenie, ale to za pár sekúnd prešlo. A v kresle u zubára nebolo vôbec nič cítiť.

64jarka64
autor
•
25. nov 2025
@enmery

Ahoj, nebolí. Akurát prvých pár sekúnd doma som cítila také mravenčenie, ale to za pár sekúnd prešlo. A v kresle u zubára nebolo vôbec nič cítiť.

@enmery stači ísť raz či treba viac krát?

enmery
•
25. nov 2025
@64jarka64

@64jarka64 Oni ti dajú najprv takú sadu na domáce bielenie, budeš si to dávať každý večer 2 týždne, potom jedno sedenie u zubára a tak stabilizácia doma týždeň.

stromcek23
•
25. nov 2025
@64jarka64

@64jarka64 podľa toho o koľko odtieňov chcete zosvetlili zuby. ine je to z odtieňu A2 na A1 a ine z A3 na A1. Vo všeobecnosti čím svetlejšie zuby tým dlhšie. Neodporúčam bieliť zuby ak máte prítomný zubný kaz z dôvodu reakcie peroxidu, ktorý bieli zuby jednak s plombou, ktorá by sa zhotovovala v čase bielenia, tam treba mať časový odstup od konca bielenia po plombovanie cca 3-4tt. Rovnako kvôli výberu odtieňu plomby, keďže by sa farba z bielenia ešte stabilizovala a odtieň plomby by zubár nemusel trafiť.

gejb
•
25. nov 2025

@64jarka64 ak máš niekde popraskanu sklovinu, tak to môže bolieť

hopsas
•
25. nov 2025

@64jarka64 mňa to teda bolelo riadne bola som na ibalgine celý proces bielenia teda tri týždne ..niekto má citlivejšie zuby skrátka

64jarka64
autor
•
26. nov 2025
@hopsas

@64jarka64 mňa to teda bolelo riadne bola som na ibalgine celý proces bielenia teda tri týždne ..niekto má citlivejšie zuby skrátka

@hopsas to som nemala čítať😉celkovo sa bojím zubára ako čerta