icon

Boli by ste ochotní zaplatiť 1000 eur za operáciu nosnej mandle?

11. jan 2025

Boli by ste ochotne tuto sumu zaplatiť pri momentálnej čakacej dobe v štátnych zariadeniach ? O peniaze nejde ale o princíp. Prečo potom platíme poistenie keď ma dieťa evidentne ťažkosti a musí sa trápiť skoro další rok ??

kat_
11. jan 2025

platila som 600 v sukromnom zariadeni, 350 sme dostali z urazovej poistky, ktoru ma syn uzavretu, cize to tak "nebolelo"

nikha2809
11. jan 2025

Aká je aktuálna čakacia doba?My sme šli do BB a čakali sme dva mesiace.V MT sa platilo tuším 50eur a tiež nám ponúkali tak termín

simca06022011
11. jan 2025

Nie.

stanulienkat
11. jan 2025

Nie. Premrstena cena.

tramtada31
11. jan 2025

Zaplatili sme, aj keď podľa mna ten servis za to až tak nestal. Ale nejaké baby spominali, že mimo ba nie sú take čakacie lehoty.

vreckovka2
11. jan 2025

A bude horsie.....my sme teda platili podstatne menej v sukromnej v BB. Cakali sme 2 mesiace na operaciu. . Ale do detskej nemocnice nam uz len na vstupne vysetrenie dali sialeny termin a hned nas upozornili na dlhu cakacku na operaciu.

marsmykkok
11. jan 2025

Nemyslím si, že by toto bol až tak závažný stav, že by sa dieťa vyslovene trápilo tie mesiace, prináša to nepohodu a tak, ale dá sa s tým žiť. Ja by som konkrétne teda za toto neplatila a počkala.

heln
11. jan 2025

1000 by som urcite neplatila, objednali sme sa v sukromnom v bb, termin o mesiac za 200.

silvike
11. jan 2025

Jeeminku, to take palky pytaju teraz za obycajnu operaciu (vybratie) nosnej mandle dietata ? My sme to mali zadarmo u nas v okres. meste (vychod SR). Ale teda bolo to par rockov dozadu (pred 6rokmi) Tak to sme sa fakt dopracovali teda. Uz jak v amerike budeme. A veruze, je to trapenie, ked niekto nezazil, ze dieta sa vyslovene trapi, neda sa mu dychat, kazda pliaga sa na neho chyta, v kuse problem s usami...ako nic v zlom, ale zvacsena mandla moze byt veru aj trapenie.

autor
11. jan 2025

V Bratislave 9 mesiacov ak máte šťastie 6 mesiacov. 1000€ je cena v Bratislave - zoperujú do 2 týždňov. Dieťa sledované na orl ale zhoršenie stavu rapídne… operáciu zaplatíme len teraz keď sumarizujeme tak vždy keď niečo bolo sme aj tak museli riešiť všetko súkromné …

autor
11. jan 2025

Myslím očný problem napr a podobne- napr zapálene oko pediater odmietol dať atb decko zapálene hnisave oko a nakoniec sme skončili zas u súkromného očného na pohotovostnom príplatku - a tak stále dokola

ysseba
11. jan 2025

Kokoooos, koľko??? My sme odstránenie riešili síce cca 6 rokov dozadu, už neviem úplne presne koľko sme platili, ale okolo 350€ to mohlo byť. Pritom ten úkon je rovnaký dnes ako pred 6 rokmi. Tisíc eur by som nedala, najmä keď to nie je život ohrozujúci stav. To je normálne úžerníctvo, to je strašné ☹ Ako radia dievčatá - skús sa objednať niekde mimo BA, i keď viem, že po operácií to bolo také, že byť čím skôr doma, v kľude, v posteli.

autor
11. jan 2025

@ysseba presne že chcem byt rýchle doma vo vlastnom netrápit dieťa po narkoze dlhou cestou v aute - lebo teda poviem pravdu strach a rešpekt mam obrovský

nikaeli
11. jan 2025

Aktuálne mám dve kolegyne na OČR s deťmi, ktoré riešia výber mandlí. Jedna bola v utorok, druhá ide budúci týždeň. Obe dojednali termín v novembri/ decembri 🤷🏻‍♀️ a bez úplatkov...

kat_
11. jan 2025

ak ide o rapidne zhorsenie, tak by aj statne zariadenie mohlo ponuknut lepsi termin... chodite na orl na Kramare?
kde sa plati 1000? na Betliarskej?

alissa1222
11. jan 2025

V tn terminy na marec , 1000€ je vela

ysseba
11. jan 2025

Chapem to. Na jednej strane je cloveku proti srsti podporovat taketo uzernictvo, ale na druhej strane ide o vlastne dieta. Ale je to hrozne, ze ten isty ukon sa dal par rokov dozadu vykonat ovela lacnejsie. Sukromne kliniky a polikliniky ryzuju na tom aka je situacia v statnych zariadeniach 😌 no drzim palce nech vsetko dobre dopadne ✊

annamivo
11. jan 2025

Nie, v súkromnom zariadeni sme platili 120€ pred 3r, laserová operácia, v LM . Spokojná som

pbra40
11. jan 2025

Malacky, Mudr Zdrazil, cena cca 250eur, cakacia doba 2-4 tyzdne

jankka1981
11. jan 2025

Odkial si? My sme v Ba dostali termín do 7 týždňov

ajsha123
11. jan 2025

Mne sa zdá 1000 veľa. Nepíšeš, aké zhoršenie stavu. Ale bola som už s viacerými deťmi na výbere nosnej mandle a až dramatická operácia to nie ue, žeby som považovala hodinovú cestu domov za niečo zle. My sme boli v Piešťanoch, platili sme vtedy okolo 110 eur za jedno dieťa. Cesta domov po diaľnici... Jedna z dcér mala tie mandle tak veľké, z ničoho nič, že už zle počula, mala preliaceny bubienok. Napriek tomu by som 1000 eur za operáciu nedala... Samozrejme pred operáciou sme nevedeli stav.

lizatko1009
11. jan 2025

minuly rok chceli synovy vyberať mandle, ale. nakoniec nebolo potrebne. na Antolskej a termin mal tusim za 2 mesiace, ale pomohli lieky a nie nedala by som 1000e toto je cista vychcanost. tí istí operujú aj za tie 1000e a tak pridu to iste urobit na Kramare zadarmo

benit
11. jan 2025

Pozri v seredi sukromna medisaf. Mate to blizko.