Boli ste hospitalizovaní na internom z dôvodu vyšetrenia?
Ak ano, z akeho fovodu a ake vysetrenia vam tam robili? Vdaka.
@viestta to mi vobec nenapadlo, pravda. Idem tam kvoli oblickam a tlaku, neviem,co cakat.
Ta nic, urobia prijem sestricky ukazu izbu atd, urobi prijem lekar, zoberu ti krv, naordinuju napr 3x denne meranie tlaku, nejake zobrazovacie vysetrenia
Ranne a vecerne vizity
Bola som, na izbe som mala jednu pani po infarkte, jednu s rakovinou pluc, jednu s cukrovkou a nou sposobenym vredom na nohe a posledna mala nejake krvacanie z konecnika, ale vobec sa nezistilo preco. Kazdej robili ine vysetrenia.
Manžel tam bol presne pred týždňom.nejak sa dotkol elektrického prúdu a cítil,že to prešlo cez telo.Nechali ho tam na pozorovanie.2x mal EKG,2x infúziu,brali mu krv 2x,mal rozber moču,mal zvýšený tlak aj pulz.Jaj aj rontgen plúc mal.Keď máte problém s tlakom aj obličkami určite budú robiť laboratórne vyšetrenia,potom nasadiť nejakú liečbu.Lieky či infuzie,možno monitorovanie tlaku...Nič hrozne ...

Na internom mozes lezat od traviacich tazkosti, cez problemy s tlakom az po diabetes, takze vobec ti nepomoze co komu robili ak tam niekto lezal kvoli akutnej pankreatitide a druhemu potrebovali nastavit lieky na tlak.