icon

Borelióza a bolesť: Aké sú príznaky po liečbe?

25. aug 2024

Zdravím,
je normálne, že po “vyliečení” z boreliozy ma začali bolieť klby a kríže? A niekedy tlaky v očiach…. Viete mi nejake prirodne lieky odporucit? Absolvovala som vysetrenia u reumatologa, ortopeda (tí nič nezistili) krvny obraz mám ukážkový…. Celé mi to príde čudné, že mesiac po dobratí liekov mi je ešte horšie….

PS: nie nemám to psychosomatické a ani tetaniu nemam 🙃

gemerka17
•
25. aug 2024

Skús sa pridať na FB do skupiny borelióza, tam asi budú vedieť poradiť najlepšie. Taktiež si prečítaj aj príbehy a skúsenosti ostatných. Je to slovenská skupina.

monillia
•
26. aug 2024

https://www.zdravysvet.sk/p/kura-protiparazital... s tinkturami na boreliozu nemám skúsenosť, ale na iné zdravotné problémy áno

11spido11
•
12. nov 2024

Ahoj. Aj sa ti to polepšilo už ci stale bolesti? Ja mam momentalne liecbu doxyhexal 200 na 30 dni. Este tyzden a bude 30 dni ale zlepsenie nevidim prace naopak zhorsenie bolesti. Bolia ma strasne kríže a chrbtica az po lopatky a kolena a aj brucho.

autor
•
12. nov 2024

@11spido11 zistili mi reumu, to je take ochorenie chrbtice. Borelioza už bola negativna na druhych odberoch

11spido11
•
22. nov 2024

A to spôsobila zrejme borelioza podla mna.

lubicakl
•
12. mar 2025

Mňa by zaujímalo ako sa cítiš teraz...Ja práve prežívam to isté a lekárka mi nechce vziať odbery ako za pol roka od atb ...mám neskutočné bolesti, pálenie v očiach...urobila mi crp to bolo v norme....nasadila mi protizápalové injekcie. .....a ja som si zakúpila kúru zo zdravého sveta ...už neviem čo robiť..

autor
•
14. mar 2025

@lubicakl Hlab27 vám nebrali?

lubicakl
•
14. mar 2025

Nie