icon

Bradavice a koloidum forte

skvrnka14
26. aug 2019

Ahojte, cca pred tyzdnom v stredu som si objavila na päte bradavicu... zas.. mam ju cca raz rocne co mi dost vadi a nasla som doma koloidum forte ktore je ale rok po zaruke.no dala som tomu sancu a natieram si to tym. Myslite ze ma sancu to zaucinkovat ked je to rok po zaruke? Zatial mi pomohlo len toto alebo vypalenie dusikom ktore zatial nechcem

korunka1
•
26. aug 2019

Už asi nie, rok je dost dlhá doba

kaki3
•
26. aug 2019

Podla mna nie, na niektorych veciach nie je datum skoncenia zaruky len tak pre srandu. Ucinna zlozka podla mna po zaruke az tak moc ucinna nebude

0hena0
•
26. aug 2019

@skvrnka14 tazko s prrsnostou povedat. Mozno ano, mozno nie. Tiez by sim skusila. Ale davam tomu sancu. A nic zle sa stat nemoze. Tiez vela raz ide o biznis.

0hena0
•
26. aug 2019

@skvrnka14 tazko s prrsnostou povedat. Mozno ano, mozno nie. Tiez by sim skusila. Ale davam tomu sancu. A nic zle sa stat nemoze. Tiez vela raz ide o biznis.

0hena0
•
26. aug 2019

@skvrnka14 ja som kupila pred 2 tyz. LAPIS za 5ecka a sorry za vyraz, hovno zabera 😂 a mam malilinku bradavicku, co som myslela ze bude hracka, tak musim siahnut po niecom inom.

nikol873
•
26. aug 2019

skus duofilm, nam to rychlo zabralo, ked sa male spravila na nozicke bradavicka. nie je to drahe, par euriciek to stoji a kupis to normalne v lekarni