icon

Bradavice alebo kúrie oko: Ako rozpoznať?

9. máj 2026

Dobrý deň prajem,

toto sa mi dnes objavilo na nohe a pri chôdzi to boli. Čo to je?

Bradavice alebo kúrie oko: Ako rozpoznať?
martinmmartin
9. máj 2026

Ak idu ryhy odtlackou prstov cez to nerusene je to tvoje (cize otlak alebo kurie oko)
Ak to ryhy obiehaju a vyhybaju sa tomu a nejdu durch skrz cez novy utvar je to cudzie (bradavica)

lasona
9. máj 2026

Zla foto, nič nevidno

autor
9. máj 2026
@lasona

Zla foto, nič nevidno

@lasona Tak to vyzerá. Nasla som si to aj na druhej nohe ale také malé.

anonym_f4a55f
9. máj 2026
@anonym_autor

@lasona Tak to vyzerá. Nasla som si to aj na druhej nohe ale také malé.

@anonym_autor su tam cierne bodky, takze bradavice

kp7333
9. máj 2026

Je to bradavica a tie male bodky okolo su uz dalsie bradavice, ktore sa rozsirili z tej velkej. Z vlastnej skusenosti radim prilozit platok cesnaku vyluhovany v octe, prelepit a nechat do rana posobit. Ak to rano nevypadne aj s korenmi, tak vecer znovu opakovat. Plus posilnit imunitu (vitaminy, imunoglukan...), aby sa dalej nemnozila.

autor
9. máj 2026
@kp7333

Je to bradavica a tie male bodky okolo su uz dalsie bradavice, ktore sa rozsirili z tej velkej. Z vlastnej skusenosti radim prilozit platok cesnaku vyluhovany v octe, prelepit a nechat do rana posobit. Ak to rano nevypadne aj s korenmi, tak vecer znovu opakovat. Plus posilnit imunitu (vitaminy, imunoglukan...), aby sa dalej nemnozila.

@kp7333 ako vylúhovať ten cesnak?

kp7333
9. máj 2026
@anonym_autor

@kp7333 ako vylúhovať ten cesnak?

@anonym_autor cesnak nakrajat na tenke platky a v malej nadobke (napr. vrchnak z flase alebo odmerka na lieky) zaliat octom. nechat par hodin az par dni namocene.

anonym_f4a55f
9. máj 2026
@kp7333

@anonym_autor cesnak nakrajat na tenke platky a v malej nadobke (napr. vrchnak z flase alebo odmerka na lieky) zaliat octom. nechat par hodin az par dni namocene.

@kp7333 Ako dlho si takto liecil bradavicu?

kp7333
9. máj 2026
@anonym_f4a55f

@kp7333 Ako dlho si takto liecil bradavicu?

@anonym_f4a55f vypadla na prvy krat. predtym tyzdne natierania s pripravkami z lekarne a nepomohlo. ani s vypalovanim u koznej nemam dobre skusenosti.

katkaseiner
10. máj 2026
@kp7333

@anonym_f4a55f vypadla na prvy krat. predtym tyzdne natierania s pripravkami z lekarne a nepomohlo. ani s vypalovanim u koznej nemam dobre skusenosti.

@kp7333 dakujem toto skusim. Synovi sa vytvaraju a ani 3x vypalovanie to neodstranilo, plus denne natiera

kp7333
10. máj 2026
@katkaseiner

@kp7333 dakujem toto skusim. Synovi sa vytvaraju a ani 3x vypalovanie to neodstranilo, plus denne natiera

@katkaseiner kazdopadne treba aj imunitu posilnit, aby sa bradavice prestali mnozit.

autor
12. máj 2026
@kp7333

@kp7333 Vyskúšala som, cesnak chytil taky modrý nádych. Je to normálne? Bradavica bez zmeny.