Bradavice alebo kúrie oko: Ako rozpoznať?
Zla foto, nič nevidno
@lasona Tak to vyzerá. Nasla som si to aj na druhej nohe ale také malé.
@lasona Tak to vyzerá. Nasla som si to aj na druhej nohe ale také malé.
@anonym_autor su tam cierne bodky, takze bradavice
Je to bradavica a tie male bodky okolo su uz dalsie bradavice, ktore sa rozsirili z tej velkej. Z vlastnej skusenosti radim prilozit platok cesnaku vyluhovany v octe, prelepit a nechat do rana posobit. Ak to rano nevypadne aj s korenmi, tak vecer znovu opakovat. Plus posilnit imunitu (vitaminy, imunoglukan...), aby sa dalej nemnozila.
Je to bradavica a tie male bodky okolo su uz dalsie bradavice, ktore sa rozsirili z tej velkej. Z vlastnej skusenosti radim prilozit platok cesnaku vyluhovany v octe, prelepit a nechat do rana posobit. Ak to rano nevypadne aj s korenmi, tak vecer znovu opakovat. Plus posilnit imunitu (vitaminy, imunoglukan...), aby sa dalej nemnozila.
@kp7333 ako vylúhovať ten cesnak?
@anonym_autor cesnak nakrajat na tenke platky a v malej nadobke (napr. vrchnak z flase alebo odmerka na lieky) zaliat octom. nechat par hodin az par dni namocene.
@kp7333 Ako dlho si takto liecil bradavicu?
@anonym_f4a55f vypadla na prvy krat. predtym tyzdne natierania s pripravkami z lekarne a nepomohlo. ani s vypalovanim u koznej nemam dobre skusenosti.
@kp7333 dakujem toto skusim. Synovi sa vytvaraju a ani 3x vypalovanie to neodstranilo, plus denne natiera
@kp7333 dakujem toto skusim. Synovi sa vytvaraju a ani 3x vypalovanie to neodstranilo, plus denne natiera
@katkaseiner kazdopadne treba aj imunitu posilnit, aby sa bradavice prestali mnozit.
@anonym_autor cesnak nakrajat na tenke platky a v malej nadobke (napr. vrchnak z flase alebo odmerka na lieky) zaliat octom. nechat par hodin az par dni namocene.
@kp7333 Vyskúšala som, cesnak chytil taky modrý nádych. Je to normálne? Bradavica bez zmeny.

Ak idu ryhy odtlackou prstov cez to nerusene je to tvoje (cize otlak alebo kurie oko)
Ak to ryhy obiehaju a vyhybaju sa tomu a nejdu durch skrz cez novy utvar je to cudzie (bradavica)