icon

Brali ste omylom antibiotiká každých 11 hodín?

14. jan 2025

Ahoj, je to veľký problém ak som nebral každých 12 hodín ale každých 11 ?

pe_mi
14. jan 2025

Nič sa nestane

autor
14. jan 2025

@pe_mi nebude to mať slabší efekt? Asi nie čo ? Horšie by bolo kebyže beriem každých 13 hodín nie?

anavixy
14. jan 2025

Nie nie je len si musel mat stale ine casy, to ti neprislo cudne? Na efekt to vplyv mat nebude.

autor
14. jan 2025

@anavixy ráno som bral o 8:00 a 9:00 a večer som bral o 19:00 a 20:00

pe_mi
14. jan 2025

Účinok ten istý

anavixy
14. jan 2025

Tak ale to nie je kazdych 11h, lebo medzi 19:00 a 9:00 je hodin viac, medzi 20 a 8 je zasa 12.. ale je to jedno.

martul
14. jan 2025

Žiješ?
Žiješ!

koniarova
14. jan 2025

Pobavilo . 😂😂😂😉Takto brať ATB som ešte nevidela. Neboj, zabrali rovnako.

autor
14. jan 2025

@martul pýtal som sa preto či to nebude mať slabší účinok

bloger
14. jan 2025

Nie ak si ich bral zhruba v rovnakom čase každý deň.

domkakvet
14. jan 2025

Nie nic sa ti nestane.

autor
14. jan 2025

Niektorý ste hlupáci ? Nepýtam sa či sa mi môže niečo stať ale či to môže mať vplyv na liečbu

stellarstar
14. jan 2025

Sa ukludni tak či onak bude mať atb účinok

autor
14. jan 2025

@stellarstar však ale pýtam sa na účinok a niektorý mi tu napíšu že ,,žiješ ?žiješ" nečítajú ale hlavne komentujú

dzulli1980
14. jan 2025

Si voľajaký nepríjemný, či? Však zavolaj Dr., načo sem píšeš ... v každej jednej odpovedi máš napísané, že účinok ATB budú mať ... či čo potrebuješ počuť? Robiť takúto hystériu kvôli 1 hodine je kus cez.

martinkatinka
14. jan 2025

Pozri kazdu tabletku, ci ma na sebe hodinove rucicky 😉

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
14. jan 2025

@dzulli1980 kus cez je odpovedať na otázku na ktorú sa nepýtam ale to je jedno. Ďakujem čo mi odpovedali k veci . Majte pekný večer

bystrozraky
14. jan 2025

Samozrejme, to nie je ideálne. Keďže si ich bral trochu častejšie, tak sa teoreticky mohli trochu naakumulovať. Ale ten rozdiel je taký minimálny. Je naozaj dobré, že si ich bral pravidelne (najdôležitejšie). Tým si nedal možnosť vzniku rezistencie 👍 a oni účinkovali trochu silnejšie. Oni aj tak nevedia presne odhadnúť, ako rýchlo ich odbúrava konkrétne tvoje telo (ale pravidelnosť v braní je dôležitá). Do budúcnosti si to lepšie vypočítaj 🙂

stellarstar
14. jan 2025

Ale bože no, ja som brala teraz tiež atb zajtra mam posl tbl a tiež som nedodržiavala odstup. Raz som dokonca zabudla a dala o hodinu ci dve neskôr

kristie571
14. jan 2025

Hej.. asi ti z nich preplo do dost neprijemnej nalady.. Ta jedna hodina je podla mna hore dole. To nie je az tak vyrazny rozdiel … nabuduce volaj dr alebo sa pytaj v lekarni, ked mas chut byt na ludi na fore tak neprijemny.

akyia
14. jan 2025

Aj tak nerozumiem ako ich bral, keď píše že ich bral každých 11 hodín celý týždeň tak zakaždým ich musel brat v inú hodinu, nie v 8,9 a 19,20 ako píše, a že kto je tu hlupák. A ešte k tomu, že ti neodpovedajú k veci - v príspevku píšeš len či je to problém, to, či budú mať rovnaký účinok sa pýtaš až v komentári. Tak sa kľudni

abdn16
15. jan 2025

cely zivot beriem antibiotika tak trochu "dobludu" (akoze nie presne na hodinu a minutu...) a zatial vzdy zabrali 😅 a ani mi nikdy nenapadlo nad tym rozmyslat.

koniarova
15. jan 2025

Prečítaj si ešte raz naše odpovede pán jadrový fyzik. V každej jednej je, že účinok mať budú. 😉😉

martul
15. jan 2025

Hlupák si jedine tak ty, nikto iný. Ale jasné, čo iné som čakala, vyklepaný chlap, čo rieši sprostosti.