Búšenie srdca a tras rúk
ahojte sem tam z nicoho nic sa mi stane ze mi pride zle , neda sa mi dychat, búsi mi srdce silno a trasu sa mi ruky až mi tŕpnu .prejde mi to tak do 2 hodin .stretli ste s tym?
@helenka999 stáva sa to aj mne plus studený pot dotoho. Väčšinou to tiež rozdychavam nejakú tú hodinku najviac mi pomáha dať si niečo sladké a veľa vody vypiť hlavne studenej. Ja si myslím že to je stres plus u mňa určite aj veľa kofeínu a celkovo zlý životný štýl.
Môže byť zo psychiky. Skús zdravšie žiť, strava, pohyb, kamaráti, nejaký plán v živote, aby si nenala chaus. .. Sama zistíš. Inak mne odporúčila lekárka pri stresovejsom období užívať Mg (Magnerot je napr. dobrý). Tiež upokojujúce čaje mozu byť fajn (Valeriána), alebo Tryptofan B od Kompavy alebo tabletky proti stresu na prírodnej báze.
dakujem za rady. tak trva ro dlhsie ale vzdy ked to prešlo tak som to neriešila len ked to z nova pride tak za začinam báť
@daniela123321 ako kedy ..niejefy raz za tyzden potom aj dva krát do týzdna a tak striedavo
Ak je to tetania, malo by to prejst po magneziu. Kludne si daj aj vyssiu davku. Ale aj tak vyhladaj odbornu pomoc.
@helenka999 nie často ale minule som sa zobudila v noci ako strašne mi bolo zle myslela som že skolabujem.
Niekoľko mesiacov do zadu sa mi to stalo je to psychika ani si niektorí ľudia neuvedomujú ze by mali spomaliť... A takto telo pýta daň... Robí sa ti to takto rozbusi sa ti srdce samozrejme ty to spozorujes hneď sa zlaknes na to začne ztazene dýchanie ty začneš predychavat a ptm ti trasie ruky? Je to takto? Nikdy nesmieš predychavat lebo to začneš hyperventilovat a môžu ti začať trpieť aj pery celkovo končatiny... Nauč sa ze keď tento stav príde ze musíš sadnúť spraviť si nejaký čaj na ukludnenie... A myslieť pozitívne... Momentálne riešim tiež niečo podobné akurát že mi akoby navrhla hrca v hrdle... Všetky lekárske výsledky sú ukážkové záver? Psychika... Navštív lekára aby si sa ubezpečila lebo môže to byť samozrejme aj dačo iné... Predsa nie sme tu nikto lekári 😉
Ja by som si dala tiež urobiť vyšetrenia na štítnu žľazu, malá som podobné príznaky.
@helenka999 mám podobne problémy, beriem každý den magne b6 forte a ked ma chutia triasky a búšenie mam frontin
Môj brat je po porážke dostal sa s toho ostala mu chromsia ruka polroka nikto snym necvicil terás som si ho zobrala ja a cvičím s ným počas cvičenia mu začne skákať ruka a noha poraďte je to dobre?
Magnezium! Ak to prejde po magnezku a kalciu je to tetania. Ale vyhladaj aj lekara
@helenka999 mam také podobné treba ísť na neurológiu nech urobia test na tetaniu je to tetania no podla mna užívaj magne b6 to ti pomôže
@helenka999 dnes po prvy krat zivote sa mi triasli trochu ruky,ale vypila som vela koly a kavu,moze to byt aj z toho?
@helenka999 mozes mat vysoku plynatost ktoru ani necitiš. Tieto tlaky v crevach to sposobuju aspon mne. Uz som s tym bol i parkrat na pohotovosti. Potom to moze byt i vysoka hladina histaminu z jedla. Odsleduj si co si jedla predtym ked sa ti to stáva. Tazko to takto hodnotit z jednej vety co si napisala.

@helenka999 nie som síce lekárka, ale vyzerá to na tetaniu...ochorenie dnešných mladých ľudí. Liek je vyhýbať sa stresu - to je to, čo tieto príznaky spúšťa.