icon

Čas na uzdravenie pri dieťati

26. júl 2022

Doma máme všetci kovid, ja, manžel aj 11m dcérka. Ona je už v pohodicke ale my dvaja vyzeráme ako zombici, nie a nie sa z toho konečne dostať... Okolo dieťaťa furt lietame, v domácnosti furt nonstop dačo treba tam, daco hentam, včera som sa vody nenapila co stale chcela niečo a staranie sa o ňu mi zaberá totálne 24/7, ešte aj malo spi... My s mužom na seba pozerame ze kedy mame my vyzdraviet lebo on už musí do prace ale je hotový... Nepomôže nám nik, mame len jednu babku 300km, žiadna rodina v meste ani kamoši, uz tobôž keď byt plný bacilov z kovidu... Ach poradte ako sa dostávate z chorôb pri deťoch?

martyzpp
26. júl 2022

Nuz, vitaj v materstve 🫤. Toto je jedna z tych veci, ktore su na rodicovstve velmi tazke - starat sa o niekoho, ked samej ti je na nic. Prajem skore uzdravenie ✊🏻.

veronikavaneska
26. júl 2022

Ahoj skúste v domácnosti len to najnutnejšie urobte. Navarte si na dva dni. A striedajte sa s manželom on 3-6hodin nech sa stará. A ty spí lež a potom naopak. Doprajte si oddych malej pustite rozprávky.

nevenka
26. júl 2022

Takto ako Vy...a predstav si to x3, kedze mame 3 deti. Dokopy sme piati...Takze ochorie dieta cislo 1, to vyzdravie, ochorie cislo 2, ochorie muz alebo ja. Do toho dieta cislo 3 a takto...prechodim to. O deti sa stara ten, kto sa aktualne citi trosku zdravsi.
Sesterka mala s muzom a detmi naraz delta variant, karantena 14 dni, nik ich ani nevysetril fyzicky, manzelovi horko tazko vyprosila kortikoidy, tazko dychal a asi 3x mu chcela volat zachranku. Horucky mali vsetci 10 dni, vratane dvoch deti, jedine, co im brat doniesol lieky a mama navarila polievku, deti 3 roky a 11 mesiacov. Nespala skoro 2 tyzdne. A dalsie 2 mesiace sa davala dokopy. Povedala, ze cisty horor.
No, s detmi je to tazke...Ked mi niekto narieka, ze ako zle sa citi, a nema deti, ze fakt si to moze vylezat, tak si len pomyslim svoje.

kaitlin3
26. júl 2022

To je jedna z tienistych stranok materstva, ze ty si fakt nemozes dovolit ochoriet. Takze teraz fakt kasli na domacnost, nevar, objednavaj donasky, nejake menucka lacnejsie, aj pradlo pocka, ked mala spi tak spi aj ty bez debaty, tu vodu maj v kazdej miestnosti pohar a dzban aby si si dolievala a pi vela, pri prvom som tiez tak bola a teraz pri dvoch uz to nejako ide same. Vitaminy, oddychuj, ono to prejde za par dni. A odporucam si kupit kvalitne vitaminy na imunitu, aj nejake probiotika