icon

CBD kvapky pri onkologickom ochorení

ticko
6. jan 2021

Prosím mate niekto skúsenosti s CBD kvapkami pri onkologickom ochoreni? A kde objednať ďakujem

miskahrncarikova
•
6. jan 2021

@ticko ahoj,ja som si par krat kvapla do vody pri chemo,upokojilo mi to zaludok a celkovo mi to pomohlo na psychiku.Manzel mi to objednal cez cesku stranku

mikadooo
•
6. jan 2021

@ticko nemám skúsenosti priamo, ale od viacerých známych (mám problémy s migrénami a je to jedna z možností prevencie) som počula, že pôsobia skutočne zázračne. Napríklad jeden, ktorý sa v noci často budil na najmenší ruch vďaka nim normálne prespí noc. Druhý - cholerik, upokojujúci efekt, nevybuchne tak často, respektíve vie veci riešiť s chladnejšou hlavou. A tretí-ten mi to radil na tie migrény, ale nie z vlastnej skúsenosti, ale zo skúsenosti zas svojej známej. Objednať sa dajú cez lekárne - eshopy, napríklad: https://www.gigalekaren.sk/vyhledavani/?phrase=Cbd. Ja osobne skúsenosť ešte nemám, chcem skúsiť najskôr nejaké ženské doplnky, nakoľko to vyzerá že migréna súvisí u mňa so zmenou hormonálnych hladín počas cyklu. Aha ešte ma napadol jeden kamoš, čo má mega veľa stresu (veľa práce, podniká), tak tiež upokojujúci efekt, je kľudnejší.

palinohavino
•
6. jan 2021

Kde prosím vás sa da zohnat CBD?

carmenuska
•
6. jan 2021

Baby cbd je veľmi účinné , pozrite firmu Kannaway

karin_kayka
•
8. jan 2021

deepcbd.cz

elisse247
•
Odpoveď bola odstránená
•
elisse247
•
Odpoveď bola odstránená
•
janelillith
•
7. mar 2021

ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.