icon

Cena mikroskopickej endodoncie

daom
Dnes o 14:10

Ahojte, prosím vás kto absolvoval toto ošetrenie, môžete mi prosím napísať koľko vás to vyšlo? Potrebujem ošetrenie jedného zuba a bolo mi povedané cena okolo 400 - 500 eur,.koľko vás to vyšlo? Poprípade viete mi niekto poradiť, kde by ma to finančne nezruinovalo? Trnava, Nitra, Piešťany okolie

anonym_b5d2c0
Dnes o 14:15

o áno, tu začínajú krásne sumy. Podľa toho koľko koreňový je zub. No je na tebe či chceš zub zachrániť alebo nie. Ja ti len odporúčam absolvovať endodonciu iba a jedine u skúseného stomatológia s mikroskopom. A kvalita niečo stojí.

leidin
Dnes o 15:09

Mne to spravili za 400. Ale druhy krat by som do toho nesla, lebo ziaden zazrak sa nekonal vdaka tomu.

anonym_cc237a
Dnes o 16:05

V BA 3-korenovy zub nieco malo cez 600 € cca 2 mesiace dozadu. Pred 4 rokmi v tej istej ambulancii 1-korenovy zub okolo 220 €.

anonym_af932a
Dnes o 16:16

2 zuby - 800E, teraz ešte jeden a ten stál 500. ☹ BB.

rozculena
Dnes o 18:24
@leidin

Mne to spravili za 400. Ale druhy krat by som do toho nesla, lebo ziaden zazrak sa nekonal vdaka tomu.

@leidin a aký zázrak si čakala?

4stanka4
Dnes o 19:03

V septembri som platila 450€ Žilina. Robil mi to pod mikroskopom, v cene boli RTG, konzultácia aj plombovanie. Pôvodne mi to mala zaplombovat moja zubárka s čím som nesúhlasila. Chcela som nech mi ten zub robí jeden zubár.

mateson2004
Dnes o 19:25

V lete som platila 500, pod mikroskopom.Sedmicka dole.

lizatko1009
Dnes o 21:18

január 2025, nebolo to na jedno sedenue, ale dohromady 470e, 7micka zub, pod mikroskopom v Stupave,zatiaľ vsetko ok, odporucanie vybrat 8 a na robený zub nahodiť korunu, lebo ked sa zlomi dostavba, plnomba začína pracovať po 2 rokoch, hrozi jej zlomenie a tak sa pride o zub.