Cena mikroskopickej endodoncie
Ahojte, prosím vás kto absolvoval toto ošetrenie, môžete mi prosím napísať koľko vás to vyšlo? Potrebujem ošetrenie jedného zuba a bolo mi povedané cena okolo 400 - 500 eur,.koľko vás to vyšlo? Poprípade viete mi niekto poradiť, kde by ma to finančne nezruinovalo? Trnava, Nitra, Piešťany okolie
Mne to spravili za 400. Ale druhy krat by som do toho nesla, lebo ziaden zazrak sa nekonal vdaka tomu.
V BA 3-korenovy zub nieco malo cez 600 € cca 2 mesiace dozadu. Pred 4 rokmi v tej istej ambulancii 1-korenovy zub okolo 220 €.
2 zuby - 800E, teraz ešte jeden a ten stál 500. ☹ BB.
V septembri som platila 450€ Žilina. Robil mi to pod mikroskopom, v cene boli RTG, konzultácia aj plombovanie. Pôvodne mi to mala zaplombovat moja zubárka s čím som nesúhlasila. Chcela som nech mi ten zub robí jeden zubár.
V lete som platila 500, pod mikroskopom.Sedmicka dole.
január 2025, nebolo to na jedno sedenue, ale dohromady 470e, 7micka zub, pod mikroskopom v Stupave,zatiaľ vsetko ok, odporucanie vybrat 8 a na robený zub nahodiť korunu, lebo ked sa zlomi dostavba, plnomba začína pracovať po 2 rokoch, hrozi jej zlomenie a tak sa pride o zub.

o áno, tu začínajú krásne sumy. Podľa toho koľko koreňový je zub. No je na tebe či chceš zub zachrániť alebo nie. Ja ti len odporúčam absolvovať endodonciu iba a jedine u skúseného stomatológia s mikroskopom. A kvalita niečo stojí.