Červené bodky na koži: Čo to môže byť?
Dobrý deň, neviete mi poradiť co to môže byt? Na rukach, nohách hrudi mam takéto cervene bodky ktoré som.si všimla ze časom ohnednu a zmensia sa na úplnú malú bodku. A následne sa mi zas vytvoria nové. Sú takto roztrúsené. Ďakujem
mna na to liecili, ze je to oslabenie imunitneho systemu nejakou pohlavne prenosnou chorobou. Davali mi na to isoprinosine a imunor.
@anonym_45e5bb to vážne? A zmizlo vám to? To zistili z krvi?
@anonym_45e5bb to vážne? A zmizlo vám to? To zistili z krvi?
@adulka94 ano, samozrejme, ale vraj to nebolo nejak vazne. Netreba sa bat len trochu viac kontrolovat partnera
@adulka94 ano, samozrejme, ale vraj to nebolo nejak vazne. Netreba sa bat len trochu viac kontrolovat partnera
@anonym_45e5bb ze bude kontrolovať partnera,tak to pomôže, hej?😅
@anonym_45e5bb ze bude kontrolovať partnera,tak to pomôže, hej?😅
@anonym_ec553d no aby nechodil za inou. Ved od kadial sa take nieco prinesie? Hmm,,?
@anonym_ec553d no aby nechodil za inou. Ved od kadial sa take nieco prinesie? Hmm,,?
@anonym_45e5bb no ja neviem, veď si nepísala o aku pohlavnu chorobu ide,nie všetky su od ,,podvadzania,,
mna na to liecili, ze je to oslabenie imunitneho systemu nejakou pohlavne prenosnou chorobou. Davali mi na to isoprinosine a imunor.
@anonym_45e5bb a aka to bola choroba?
@adulka94 prosím a to tiež tam zhnedne a zmenší sa a zas vyrastú nové? Lebo ja som.sa obávala ci su to není petechie.
@adulka94 joooj oni budú vekom pribúdať..mám 35 a mám ich plno..petechie sú skor ako mini modrinky. A áno aj moje hnednu 😀 bola som u koznej a vraj je to len prejav toho, že koza starne..