Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim

Baby vyskúšajte toto kamoska odporucila
Dievčatá ostrihala som sa sama,ani sa nespoznávam.V parochni vyzerám takisto iba o odtieň sú svetlejšie.Musím si zvykať.
@nori21 aj ja sa pripajam,si silkulka ,ze si to zvladla sama,je to sok,ale mala docasna cena ,ktoru zial musime zaplatit za nase zdravie ,uz nech mame dievcata buduce leto a vlasky naspat 😍🎊🎊🎊mne muzicek oholil tak na skoro 1cm pred2 tyzdnami,ale teraz po n2.cervenej EC mi znovazacali padat,uz mam plesinky vyzeram ako nepodarene kura,tak kamoska sa mi teraz ponukla kadernicka,ze ma pride oholit ,zlata,nemusi zas muzicek s tym jeho strojcekom hrkotajucim 😅
@hracka123 ahoj Erika,tie zemiak.placky klasika postruhat zemiaky,2vajicka,hlad al polohrubu muku- pozor radsej pouzi zdravsiu,ja musim objednat..majoranka,mleta rasca,sol pomiesat,vyprazit mnaaam ku fazulovici ale zas neviem co dnes varit,poradte dievcata zeby rybu v rure? Mam tu oranzovu salmon po angl.nepamatam sa ako sa povie po svk
@jankastraza ahoj no u nás sa to volá zemiakové placky.ja pečiem zemiaky v rúre a upečiem ryby.ale od rána len jahody a černice žujem.a chlapcom ešte diétne párky vo vajickovom župane.pouzivam aj klasiku muku
@hracka123 mnam robis riadne chute , ja dufam neprechladnem, isla som rano s detmi na bicykli a straaasna zima bola az ma klepalo a bola som oblecena,ale predsa uz nam zacal ten chladny vlhky jesenny oceansky vzduch,tak som prisla domov,nahodila az 2zupany rychlo na seba a zjedla horucu polievku,dufam,neprechladnem juuj
@jankastraza to každý deň takto musíš chodiť s deťmi čo?veď to je veľa furt dávaj pozor aby si neochorela môj mi už chcel zakúriť
@hracka123 uz iba tento tyzden,lebo dcerka zacala uz naostro skolku a nechceli ich nehavat v skolke cely den od 9 h do 3 h,tak na etapy vselijako,uz v piatok ich oboch zanesiem rano a len ich potom po nich na 15h do skolly,tu skolky,skoly koncia o 15.15h. kazdy den.. veru nech zakuri muzicek,aj ja spekulujem,ze si vecer prehrejem domcek