Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Dnes kontrola na onko, krb ok, tak v piatok hor sa na dalsiu chemo.
Ahojte.Dnesna kontrola na onkológii dopadla na výbornú.Tak aspoň nejaká radosť.Erika,tak len oddychuj.
Caute baby ako sa máte? Ja dnes krv v poriadku tak som dostala chemo6.
Ahojte dievčatá čo robkate ja som sa konečne rozhýbala robila som dukátové buchticky
@hracka123 ahoj moja, my sme boli v meste na prechadzke,som sa chcela ist na vzduch prejst,aj ked som k.o.pomohlo,teraz som pozehlila,zlata kamoska mi volala,ze mi dovezie veceru pizzu mi spravili s muzom,tak detom urobim nieco ine a ja mam 😍
Mne dnes vytiekla pracka, vytopila som si komplet chodbu, kuchynu, pol obyvacky plavalo. Muz cely den v robote a so synom jak saleny sme zmyvali vodu s handrami, rozbila som si koleno, ako so mnou spadlo, koberce vo vani, pradlo ostalo v pracke. Som uplne hotova
@zuzap33 och to je strasne akoby si toho nemala dost ☹
@mata9522 Matka, huraaa si super!

@hracka123 To je otazka!!! Jasne ze si daj konecne dostavas chut jest jupiiiii 🤗♥️