Chladne počasie, vietor a chytené dutiny. Deje sa to niekedy aj vám?
Ahojte, cca 2-3 do roka, staci ze je chladnejsie a ofukne ma a o den, dva na to mam priznaky podobne zapalu dutin, bolesti hlavy, nehorazna bolest, trva to potom 3 tyzdne. Reaguje niekto podobne na chlad ? Dnes rano bplo 8 stupnov a uz citim ze zas to na mna lezie:( ked si predstavim tu bolest hlavy:(
No ked je to velmi zle tak len antibiotika. Inak sinupred si davam.trikrat dve tabletky a mne robi velmi dobre aj suche teplo. Nahrievam sa pri nasom krbe, ze sa opriem hlavou o komin. A v lete sestre napr pomahalo nahriat sol, dat ju do plateneho vrecka a dat na celo.
@pininka1 aha lebo ja som nemala na to este atb, to ti urobi obvodna vyter z nosa a hrdla ? A tak nasadi alebo nejake vseobecne su na to ?
I ja tak ako pininka, drzim v teple čelo, sinupret, ale skor sa snazim tomu predísť nech netrpim...paradoxne korona ma drzala menej ako toto.
@mariejenka no ja tiez som sa z toho vo februari mesiac liecila:( kvoli tym silnym bolestiam som nevedela fungovat ani v praci, 3 tyzdne som bola pn a velmi sa bojim ze sa to zapakuje teraz :(
Noe, vzdy orl lekarka mi predpisovala a aj mi robila rtg kde bolo presne vidiet ktora cast je total upchata, ja to mam chronicke

Mne sa deje toto,preto vždy ked uz citim ze ej,beriem šatku na hlavu, mam takto tie multifunkčné satky takmer v každej vetrovke vo vrecku. Som dutinar😂
Inak ako prevenciu si robim pravidelne výplach nosa konvickou, inhalujem.