icon

Chodiť do práce s bolesťou hrdla?

Dnes o 07:02

Chodíte do prace ked vas boli hrdlo a necítite sa na 100 percent? Teploty nemám ale veľká bolest hrdla, nechcem aby na mna pozerali že chcem v kancli nakaziť kolegov.

krasneleto
Dnes o 07:07

@anonym_autor nechodim... ani so soplom, ani s hrdlom, ani s naznakom niecoho... mame pravidlo a povolujuce HO z tychto dovodov, vsetci v kancelarii mame deti , respektujeme sa a do prace v takomto "stave" nechodime...

anonym_9bd301
Dnes o 07:14

@anonym_autor chodím, som v kancelárii sama iba malé percento mojej práce sa dá vykonávať HO. Keď mi je ozaj zle tak nepracujem ani doma

autor
Dnes o 07:29
@krasneleto

@anonym_autor nechodim... ani so soplom, ani s hrdlom, ani s naznakom niecoho... mame pravidlo a povolujuce HO z tychto dovodov, vsetci v kancelarii mame deti , respektujeme sa a do prace v takomto "stave" nechodime...

@krasneleto my nemame ho

sisska96
Dnes o 09:22

Keď nekašleš, nemáš sople choď kľudne. Daj si jox, čaj a hotovo

anonym_3e2b74
Dnes o 09:38

@anonym_autor zaleží ako to vníma zanestnávateľ.. nie každy toleruje chorobu... bolest hrdla som mala teplotu nie, do prace som musela :/

anonym_28988f
Dnes o 09:45

Pokiaľ nemám slabosti a teplotu tak chodím. Som samozivitelka a nebudem brat pn pre blbosti. Teraz som už 2,5 mesiaca doma z neuro dôvodov a už tak klesnem s výplatou. Nebudem kvôli hrdlu doma

anonym_8a21cd
Dnes o 09:57

zavisi od tvojho zamestnavatela ako toleruje pnky. Ak netoleruje, tak preco ta trapi, ze nakazis polovicu firmy?

anonym_983ceb
Dnes o 12:13

@anonym_autor To by sme sa my poniektorí namaródili