Chorý nechet na nohe: Ako riešiť problémy a bolesť?
inu moznost nemas :( mne vytrhavali cast nechtu, ja som tam mala hnis, ale potom uz bolo dobre.
@anonym_992719 a bolelo to ?
a nie je to plesen? to mas ako dlho v takomto stave? tak si vezmi dovolenku
a nie je to plesen? to mas ako dlho v takomto stave? tak si vezmi dovolenku
@anonym_a2f13f 6 rokov ...ale boli ma rok tak najhoršie
@anonym_992719 a bolelo to ?
@mima343 ano, ale ja som tam mala hnis. Ono to je rychle, neboj ..
mne toto dala dokopy kozmeticka ktora sa venuje aj medicinskej pedikure
@mima343 ano, ale ja som tam mala hnis. Ono to je rychle, neboj ..
@anonym_992719 každý zamestnanec má nárok na dovolenku dokonca môže byť aj PN.
Mne to robili v 15tich, v stredu dali dole pár dní som si poležala a v pondelok šla do školy
Ahoj, k nechtu sa nevyjadrím, len Ti chcem zmeniť pohľad na vec. Nepostrádateľných sú plné cintoríny. A vieš, čo? Hneď na druhý deň je ich miesto obsadené... Keď kvôli palcu nebudeš môcť chodiť, myslíš, že firma skrachuje? Nie, nájdu si v tom momente za Teba náhradu. Takže pekne to rieš - keď sa bojíš veľa vymeškať, dohodni sa na piatok a cez víkend oddychuj (ak nerobíš v nepretržitej prevádzke; a keby aj áno, prečítaj si začiatok mojej odpovede).
To je poškodené nechtové lôžko,plus vyzerá to aj na mykozu. Vyhľadaj medicinalnu pedikúru,podologa. Alebo možno aj chirurga. Aj ten necht vedľa vyzerá byť napadnutý mykozou
@mima343 nemôžem si zobrať dovolenku ,lebo som sama v práci
@mima343 radšej prídeš o celý palec lebo si sama v práci? Tak choď na PN. Čo sa tyka strnutia, prvé 3 dní je to zle, potom je to už celkom ok. Chodiť môžeš, dáš sandále a ideš.
Ináč strhli mi nechet pár týždňov po pôrode, ani hodinu som nelegálna, fungovala som od prvého dňa v normálnom režime len som nedošlapovala dobre na jedu nohu, tam nie je dôvod ležať ak to nemáš zahnisane a nebudú to celé rezať.
Mna teda fascinuje aj to, ze to 6 rokov neriesis, len preto, ze nebolelo... Teraz tiez, rok boli, riesis az teraz... V praci si momentalne tento tyzden sama alebo celkovo sama? Lebo ak je to otazka tyzdna, dokazem este tvoju vyhovorku pochopit. Ak si tam vseobecne sama, tak si doteraz nemala dovolenku? Vies o tom, ze mas na nu narok? Teba nema preco zaujimat, ze si tam sama, zamestnavatel si musi poradit. Ako uz bolo povedane, nenahraditelnych su plne cintoriny.
fuj,to ako si mohla nechať dôjsť do takého štádia...
fuj,to ako si mohla nechať dôjsť do takého štádia...
@anonym_2553e2 vyššie to predsa napísala - strach. Boji sa bolesti a doby liečenia.
Záleží kde pracuješ.Jeden deň strhnú,obviažu,na druhý deň na preväz a až máš otvorenú špičku môžeš pracovať.Ja som tak bola.Ale ak máš uzavreté,nebude to možné.Nenechávaj si to na potom.Nedá sa Ti pracovať z domu?
@anonym_2553e2 vyššie to predsa napísala - strach. Boji sa bolesti a doby liečenia.
@martinka17 jasné,tak preto to neriešila hneď,keď to bola iba pleseň a bolo by to bez bolesti,radšej to nechala dôjsť do takéhoto štádia.Logika gde?
@martinka17 jasné,tak preto to neriešila hneď,keď to bola iba pleseň a bolo by to bez bolesti,radšej to nechala dôjsť do takéhoto štádia.Logika gde?
@anonym_2553e2 nie každý je ako ty - ničoho sa nebojí a logika vždy vyhraje.
@anonym_992719 každý zamestnanec má nárok na dovolenku dokonca môže byť aj PN.
Mne to robili v 15tich, v stredu dali dole pár dní som si poležala a v pondelok šla do školy
@anonym_bb95d4 áno ,viem ,ale ja to mám v práci ťažké ,som stále sama ,naši vedúci to tak berú ,že nemôžme žiadna ochorieť
@anonym_2553e2 pani zlatá ,ja nemám pleseň ,máme v rodine doktorov ,ale mám to od topánok a mám ho taký 7 rokov ale vyzeral ,že mi sám odpadne ale je čoraz horšie
Záleží kde pracuješ.Jeden deň strhnú,obviažu,na druhý deň na preväz a až máš otvorenú špičku môžeš pracovať.Ja som tak bola.Ale ak máš uzavreté,nebude to možné.Nenechávaj si to na potom.Nedá sa Ti pracovať z domu?
@momalu ďakujem ...pracovať z domu sa mi nedá ,robím 6 dní v kuse ...je sezóna nakoľko robím na hoteli nemôžem ich nechať v štichu,ale už sa odvážim za týždeň sa pôjdem objednať
Mna teda fascinuje aj to, ze to 6 rokov neriesis, len preto, ze nebolelo... Teraz tiez, rok boli, riesis az teraz... V praci si momentalne tento tyzden sama alebo celkovo sama? Lebo ak je to otazka tyzdna, dokazem este tvoju vyhovorku pochopit. Ak si tam vseobecne sama, tak si doteraz nemala dovolenku? Vies o tom, ze mas na nu narok? Teba nema preco zaujimat, ze si tam sama, zamestnavatel si musi poradit. Ako uz bolo povedane, nenahraditelnych su plne cintoriny.
@anonym_167202 pani zlatá ,som stále sama ,bola som operovana minulý rok a bola som na plné 2 mesiace s tým čo sa maroduje aj rok ...nie som s tých ,že pnkujem pre nič za nič ....neriešila som to skôr ,lebo vyzeral celkom ok ,ale už ma to bolí a ten strach .keď som bola na pnke tak som si to chcela dať spraviť ,ale doktori má prehovorili aby som si to dala neskôr ,lebo som nespala kvôli bolesti ruky čo mi operovali
@anonym_167202 ak viem ,že to je tak ,že by si mali nájsť ale v našej práci je zložitá situácia ..
Inak mojej sestre vždy po turistike zíde sám nechet na palci.Vyrastie jej pekný.Ja mám tiež škaredý,mne strhávali 3x.Zarastal mi,strhli a palec bolel neskutočne.Len čo kúsok narástol už ho strhli.Potom ešte raz.Palec prestal bolieť,ale už poškodili lôžko
@anonym_167202 ak viem ,že to je tak ,že by si mali nájsť ale v našej práci je zložitá situácia ..
@mima343 to je vsetko pekne a clovek to dokaze do istej miery pochopit, ale musis si uvedomit, ze zdravie mas len jedno. Ked si nebola v praci dva mesiace a prezili to bez teba, tak hadam aj tyzden preziju, nie? Nehovor mi, ze dovolenku nechavas len tak prepadnut, lebo ak ano, tak uz ti fakt nie je pomoci
@anonym_bb95d4 áno ,viem ,ale ja to mám v práci ťažké ,som stále sama ,naši vedúci to tak berú ,že nemôžme žiadna ochorieť
@mima343 veduci nech ide do riti s prepacenim, zdravie mas jedno, a bud aj dva tyzdne na PN....ja som tiez jak krava cele roky vsetko odkladala..a bolo mi to na dve veci...
v horku sa vsetko pomalsie hoji, takze tak...

inu moznost nemas :( mne vytrhavali cast nechtu, ja som tam mala hnis, ale potom uz bolo dobre.