icon

Chronicky zápal mandlí - skúsenosti

chiaramonika
5. jún 2014

Baby prosim vas. Douzivala som druhé atb no hnis na mandliach ostal + aj uzliny za ušami. Mate nejake skúsenosti s chronickým zápalom mandlí ? Okrem hnisu alebo tak ake ste mali este príznaky ? Plus co hovoríte na odstránenie mandlí ? Dakujem.

Strana
z3
leushkka
Autor odpoveď zmazal
margotka_ja
30. aug 2018

@leushkka presne to iste pouzivam...hena a khadi...vlasy nefenujem...ale nic nezabera...ani vitaminy ani vodicky 😦...padali ti vlasy kvôli mandliam?

katarinacvik
4. okt 2020

Tenké crevo

blableblu
4. apr 2022

@monkabr dobrý deň môžem info čo to ke za liek ?

1stefi121
26. jún 2022

@sintra ahoj ja mám pravú mandlu zvecsenu neviem či z nej mám problém s prehĺtanim alebo nie či to môže spôsobovať taký problém....nechcem dať von mandle ..bojím sa aby sa niečo nezvrtlo ...k život ohrozujucemu stavu ...som s toho už na prášky mne sa tá mandla vôbec nepozdáva ..

ukkereve
9. mar 2023

@stolarova ahoj ake aloe si prosim pila? Gel? Dakujem

linda2985
16. mar 2023

@chiaramonika dobry den, ako ste nakoniec doladli? Pomohlo nieco?

lenkaalexej
1. apr 2023

Ahojte mate niekdo skúsenosti po vybratí krčných mandlí ja už mesiac po a mam tam ešte 1 stich kedy sa vstrebe po koľko ďakujem za odpoveď

karinkarisko
14. nov 2023

@stolarova dobrý deň môžem sa spýtať 3x denne aloe Vera to ste v lekárni kúpili presne alebo ako?? Ak píšem zle prepáčte len mám tiež taký problém stále som Chora nádchu, zachripnuta ATB a hnisavé mandle bolesť hrdla už nič mi nezaberá stále som zachripnuta mám dosť už ..chcela by som skusit to aloe Vera ..dá sa kúpiť v lekárni priamo a budem dávať či? Ďakujem

ibatanecnica
14. nov 2023

@aicha15 ja som nebyvala casto chora ale eaz som mala riadne hnisavu anginu a tak mi mandle vybrali. Mala som 13. Odvtedy mam klud. Chora som raz za 10 rokov. Tiez nelutujem

Strana
z3