Chudnutie bez dôvodu
Zdravim, posledne 2 mesiace badam ze som bezdovodne zacala chudnut. Na jednej strane super, lebo mam nadvahu, ale na druhej strane sa obavam z coho. Stitnu zlazu mam liecenu, mam mierne zvyseny cukor (nie diabetes), zvyseny pocet cer.krviniek (zistene na preventivke v novembri), a zapal v mechuri ktory sa lieci uz druhy tyzden.
To chudnutie zacalo ale skor, priznam sa, bojim sa. Nemate skusenosti prosim s niecim takym?
Asi zalezi, ze kolko, a za ako dlho. Par kil, este OK. Ak viac, treba ist naspat pozriet stitnu, ale aj naspat za vseobecnym, a spomenut mu to.
Pozri sa, ci si nemala stres, nezmenila nieco v jedlanicku, nebyva ti zle/tazko, nemas uzkosti, spis dobre?
Nezacala si viac chodit, alebo aktivnejsie pracovat, hocico?
Inak aj male zmeny stacia na to, aby bolo vidno dost velke efekty, takze si prejdi dni, a zamysli sa ci nieco nemohlo sposobit ze vaha ide dolu.
@veselo_neveselo dakujem za reakciu. No zatial 3,5kg, zda sa mi to cudne lebo roky som schudnut nevedela takmer nijak a ta vaha stala. Mam sedavu pracu, ano obcas sa viac prejdem pesi ale to je malinko na to aby som chudla. Jedalnicek, stres, uzkosti nemam - vlastne teraz ich zacinam mat. Asi mam zas caka tour po lekaroch - vylucovacia metoda.
Mám s tým skúsenosť v rodine a objednala by som sa pre istotou k obvodnej a spomenula to.
@nella130 tak ja ťa nechcem strašiť, vôbec to nemusí byť tvoj prípad. Išlo o rakovinu. Ale tak je veľa možností, preto by som to radšej riešila s doktorkou.
@nella130 moja mama sa tiež potešila, keď bez dôvodu schudla....a bola to rakovina, to isté aj sestra
@thereisabear som vystrasena az az. Ja viem ze to moze byt aj nieco ine, clovek vzdy mysli na to najhorsie.

@nella130 ja som schudla z ničoho nič bez dôvodu cez dobrých 12 kg behom pár mesiacov a nemám žiadne zdravotné problémy.