icon

Chudnutie so zníženou funkciou štítnej žľazy

johaninka
12. jún 2018
johaninka
autor
•
12. jún 2018

Zdravím všetky "štítnačky". Založila som tému, lebo by ma zaujímali vaše názory. Beriem euthyrox (100 - 150) od svojích 16 rokov..(teraz mám 35rokov). Zaujímalo by ma či máte podobnú skusenosť. Do 1 porodu sa mi váha ešte dala urdžať, ale po prvom a druhom porode...my váha zastala na 80kg/160cm 😵😒😠😖😲 a nech robím čo robím váha nie a nie isť dole. Váhu 80kg mám stabilnú už cca 7 rokov...a nech som vyskúšala všelijaké diety, cvičenia a všetko možne váha je ako zakliata... 🙄 Je možné, že je to spomalenou štítnou žľazou ?

pugosal
•
12. jún 2018

Zdravím tiež mám problém so štítnou žľazou od posledného pôrodu brala som už počas tehotenstva euthyrox a v tehu som pribrala 17kg. Zatiaľ som dala dole 12. Ja som nikdy neschudla len kojenim musela som zmeniť stravu.a necvicim a ani nehladujem.takze mne sa podarilo schudnúť.neviem čí je to štítnou že sa nedarí schudnúť.

kenzom
•
13. jún 2018

Ja beriem od pôrodu 125 eutyrox... podarilo sa mi schudnúť pri každodennom cvičení.... potom som zlenivela a mám to naspäť.... takže nič ..obmedzujeme sacharidy a denne behám pol hodinu...za dva mesiace len 2 kg.... ale inak to nejde... rýchlejšie to nebude...aj keď ma ide poraziť...