Chvíľkový šum v ušiach a závrat
Dobrý deň.
Prišla som si po radu. Poslednú dobu zažívam divné situácie. Mám pocit ako keby mi na pár sekúnd zapíska alebo zašumí v hlave v ušiach fakt nepríjemne, a zamotá sa mi hlava aj ked som v klude v posteli. K tomu sa mi občas urobí nevolno od zaludka alebo mi začne tiect krv z jednej nosnej dierky. Som momentalne aj dosť vystavená stresu. Máte niekto niečo podobné ? Určite navštívim doktora no chcela by som počuj aj váš názor. Dakujem
@paradnica23 tlak zmerať!!ak nie tlak, tak krcná chrbtica.Ja mám nízky tlak a zažívam to často, ale krvácanie z nosa býva pri vysokom tlaku
polohové vertigo,už som to párkrát zažila.Možno ti začína aj tinitus,treba ísť na ORL,alebo neurológ.
Určite by som neodkladala návštevu lekára
Moze to byt aj tinnitus, najprv by som ale urcite navstivila lekara, nech mas istotu.. Ja som na to uzivala Revitanerv. 🙂
polohové vertigo,už som to párkrát zažila.Možno ti začína aj tinitus,treba ísť na ORL,alebo neurológ.
Určite by som neodkladala návštevu lekára
@anonym_80e9a8 už som na zajtra objednaná na ORL, dnes mi je celý deň nanič… Snáď mi zistí čo to je. Tlak mám normálny

@paradnica23 aký máš krvný tlak, keď sa ti to stane?