icon

Cievkovanie a pálenie pri močení

monculka93
21. mar 2017

Dnes som bola na cievkovani.,co celkom dost bolelo a odvtedy citim rezanie aj palenie hlavne pri močení. Prosím,je to normalne,prejde to? Dost ma to trapi,je to velmi neprijemne,cítim si cely mechur a pri cikaní akoby ziletky zo mna isli😢

ukulela
•
22. mar 2017

@monculka93 ja som po cievkovani dostala zapal mocovych ciest ... odporucila by som ti zajtra pit cely den urologicky caj a ak mas, supni si aj brusnice, alebo nieco na prevenciu. a mne vzdy pomohlo teplo,uroblila som si caj do velkeho hrnceka a ten si polozila na podbrusko, to sa mi paradne prehrialo a bolest ustupila ... ak mas vyhrievaci vankus, tak pouzi. ak by to do dvoch dni neustupilo, asi by som sla k doktorovi po dake lieky.

monculka93
autor
•
22. mar 2017

Dakujem,,mna to boli len pri cikaní,hned po vysetreni bolelo vkuse 2 hod a potom pocas dna uz len na zachode,inak som ani nevedela ze mi nieco je. Ale budem dnes pit ten caj preventivne 🙂

fatima99
•
22. mar 2017

ono to prejde neboj mna ked cievkovali tiez som sa z toho troska dlhsie spamatavala ale preslo to mohla by si sa skusit vykupat v repikovom caji mne takyto kupel aspon pomohol tak ale neviem treba asi len vydrzat a vsetko sa popravi neboj

monculka93
autor
•
22. mar 2017

@fatima99 Dakujem ti za podporu..dnes je to uz lepsie,pri cikani necitim ziletky,iba trocha stale ten mechur..aj po vyprazdneni. ale ako pisala pani hore,oddnes pijem preventivne tie urologické caje 🙂 dúfam velmi,ze to za par dni prejde uplne.

meusicka
•
22. mar 2017

@monculka93 drzim palce, davaj si fakt ten urolog. caj, pripadne Urinal. mna cievkovali po porode a fakt je to neprijemne, aj ja som potom mala zapal mocovych ciest.

monculka93
autor
•
22. mar 2017

od včera sa mi zlepšilo len ta bolest pri cikaní. inak si mechur citim stale, da sa to vydržať,ale predsa len. bojim sa aby to nebol zapal :( neviem či mam ist k obvodnemu keby nahodou alebo k svojmu gynekologovi, v piatok mam zavolat kvoli vysledkom,tak neviem ci mam dovtedy pockať alebo sa ohlasiť skor 😢

ukulela
•
22. mar 2017

@monculka93 ak ta to neprejde ani zajtra, skoc v piatok k lekarovi, nech vysetri moc. a skus aj ten teply obklad. ale snad to ustane. drzim palce.