icon

Cítim sa zle 9 týždňov po pôrode: Skúsenosti a rady?

15. okt 2024

ahojte, som 9. tyzden po pôrode, nekojím a este som nedostala ms. uz 2 tyzdne ma pobolieva v podbrusku ale nikdy nic sa nespustí. mali sme styk po 600nedelí , prerusovaný, tak som si spravila testy ktore vychadzali so slabou ciarkou. robila som si test vcera aj dnes aj obyc ak digi a boli uz chvalabohu negativne. ide vsak o to ze posledne dni ss citim dost mizerne, mam zavraty, toci sa mi hlava a je mi navracanie hlavne navecer. vcera o pol 1 rano ked som nakrmila maleho som rovno isla vracat a teraz ma znova chytaju take stavy, dala som si magnezko ale tak ma natiahlo ze som to nevedela ani zhltnut a slo to von. mala som aj hnackove stavy predvcerom ale preslo za 1 den. ku gyn som objednaná az na buduci tyzden. mate niektora skusenost? 9 tyzdnov je uz doba kedy mi mala prist ms?

anjelicek26
15. okt 2024

MS ti prijde, ked bude telo na to pripravene a to je velmi individualne a nie, ani kojit na to nemusis, telo ide svoju ligu proste nie je pripravene - ovulaciu nespusti. To, ze si mala pozitivne testy si riesila s lekarom? Nie, ze chytis nejaky zapal a telo sa nevie vycistit, ked to tehu (aj ked len slaba ciarka) neprosperovalo... buduci tyzden je daleko no...

veronikaszabova
16. okt 2024

Ja som malu nekojila a menzes som dostala az 5 mesiacov po porode. Takze 9t nie je vela.

nika23t
16. okt 2024

To môže byť ozaj hocičo. Viroza, covid, pms... Podľa mňa najskôr si niečo chytila, skus si dat ľahkú diétu, vela tekutin a ak sa dá, nech Ti niekto pomôže s malym, nech si vieš oddýchnuť. A hlavne si pories normálnu antikoncepciu, alebo kondóm, aj neplanuteje teda ďalšie bábätko.

timea301196
16. okt 2024

Mala som niečo podobné a nakoniec som zistila že to bol Žlčník