Cítim sa zle 9 týždňov po pôrode: Skúsenosti a rady?
ahojte, som 9. tyzden po pôrode, nekojím a este som nedostala ms. uz 2 tyzdne ma pobolieva v podbrusku ale nikdy nic sa nespustí. mali sme styk po 600nedelí , prerusovaný, tak som si spravila testy ktore vychadzali so slabou ciarkou. robila som si test vcera aj dnes aj obyc ak digi a boli uz chvalabohu negativne. ide vsak o to ze posledne dni ss citim dost mizerne, mam zavraty, toci sa mi hlava a je mi navracanie hlavne navecer. vcera o pol 1 rano ked som nakrmila maleho som rovno isla vracat a teraz ma znova chytaju take stavy, dala som si magnezko ale tak ma natiahlo ze som to nevedela ani zhltnut a slo to von. mala som aj hnackove stavy predvcerom ale preslo za 1 den. ku gyn som objednaná az na buduci tyzden. mate niektora skusenost? 9 tyzdnov je uz doba kedy mi mala prist ms?
Ja som malu nekojila a menzes som dostala az 5 mesiacov po porode. Takze 9t nie je vela.
To môže byť ozaj hocičo. Viroza, covid, pms... Podľa mňa najskôr si niečo chytila, skus si dat ľahkú diétu, vela tekutin a ak sa dá, nech Ti niekto pomôže s malym, nech si vieš oddýchnuť. A hlavne si pories normálnu antikoncepciu, alebo kondóm, aj neplanuteje teda ďalšie bábätko.

MS ti prijde, ked bude telo na to pripravene a to je velmi individualne a nie, ani kojit na to nemusis, telo ide svoju ligu proste nie je pripravene - ovulaciu nespusti. To, ze si mala pozitivne testy si riesila s lekarom? Nie, ze chytis nejaky zapal a telo sa nevie vycistit, ked to tehu (aj ked len slaba ciarka) neprosperovalo... buduci tyzden je daleko no...