Cítim sa zle kvôli zápachu liekov
Určí čas užívam jedny lieky, od kedy ich užívam tak sama sebe smrdím, veľmi cítim vlastný pot. S kancelárii som sama, muž má po vode divný čuch, on nič necíti. Pod pazuchami sa umyjem v práci aj viac krát, no čo tam dole....tam je to najhoršie. Okolo druhej už vlastní pot cítim aj cez nohavice. Raz sme dokonca vymenili lieky za iné čo majú účinnú látku, smrad postupne zmyzol ale zdravotný stav zhoršoval a bolo veľa vedľajších účinkov.
Stretli ste sa s niečím podobným čo vám pomohlo?
Ja neberiem žiadne lieky...ale stačí že mám trochu malé chlpy cca 1 MM pod pazuchou a už sa cítim...a dole tak isto ak mám chlpy proste sa cítim skús sa pravidelne holiť či to nepomôže
Vlhčené utierky si vezmi a aj náhradné nohavičky, aj dvakrát by som sa prezliekla. Vymeň nohavice za sukne. Ak si neoholená, vlhčené ti nepomôžu.
Kvalitný antiperspirant, vlhčené obrúsky na telo a vlhčené toaletný papier, kvalitný parfum, intimka a predpokladám ze sa to bude dat tých 9 hodín do sprchy zvládnuť, veľkú úlohu zohráva aj oblečenie vol priedušné látky, spodné prádlo len 100% BA. A hlavne sa tým netráp držím prsty nech to zvládneš
Zober si na WC flasu s teplou vodou a oplachni sa ak mas pocit, ze je to potrebne

Aké lieky užívaš?