Čo by mi pomohlo proti vypadávaniu vlasov?
Dobrý večer
Máte niečo vyskúšané - overené , čo by pomohlo na vypadávanie vlasov ?
Niesom tehotná, ani nedržim dietu , kadernicka mi povedala ze vlasy padaju na jeseň a jar viac🤔No ak to takto pojde dalej zachvilu budem mať štetinu 🙈
Pomáha aj odvar z orechových listov, mne to teda pomohlo. A zadarmo, bez strihania a vlasy mám do pása.
@adkablatka80 vlasy nemusím mať do pása, len keby ich bolo viac a neboli ako plchy...😒
ako som ja odpozorovala, mne vlasy padajú pri každom psych. vykoľajení....napr. pohreb mamy, zlý zdr. stav dcéry, zlé a ešte horšie výsledky ako minule - dcéra, neschopnosť pomôcť rodinnému príslušníkovi - nie je to v mojich silách...
Ja keď som kojila mi hrozne vypadávali. A doktorka mi poradila Bioscalin tabletky a tie mi pomohli.
Jednoducho len uvaríš v hrnci čaj z listov, možno tak z 3 ks na začiatok na vyskúšanie a po umytí opláchneš hlavu. Teda ja som ju lepšie povedané do toho hrnca namočila a chvíľu pláchala. Odvar jemne farbí vlasy do hneda, medena ... Záleží aký máš odtieň vlasov. A akoby aj jemne zaťažil vlasy, ale mne to stálo za to. Takto som si umývala asi mesiac, možno 2. Nepamätám presne, je to už pár rokov dozadu.
@deti95060810 no mne tak tiež padali po otcovej smrti a vtedy to práve zabralo
Ahojte počula som, že naozaj pomáhajú vitamíny pre podporu rastu vlasov Dona hair anebo amitamin hair plus. Ale musíte to brať tak 2 mesiace. mali by to predávať v lékarňach 🙂 skúste sa treba pozreť na pilulku.sk tady je zľavový kupón https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
Hodne štestí!!
Skontrolovat stitnu zlazu.V maji mi vlasy padali hrozne nieco.Nemohla som sa ich dotknut.V juni zacala brat tabletky na stitnu zlazu lebo mi prisli na Hashimoto syndrom a odvtedy ak mi padne vlas,dve po umyvani to je vsetko.
Mne pomohli tabletky Donna Hair brala som ich 2mesiace a vlasy mi uz nepadaju......a sú aj oveľa zdravšie
Mne padali vlasy po prameňoch pomohol mi odvar z koreňa lopucha(seseny sa dá kúpiť v lekárni stojí pár eur) nielenže mi vlasy zhustli ale narástli mám ich po pás 🙂 ... Poznám zákaznícky ktoré ten odvar tiež skúšali boli aj také čo boli dokonca po chemoterapii a chválili ho veľmi.Vyskusajte 🙂 dokiaľ viem orechove listy farbia vlasy pozor na to ;)

Pantenolové injekcie, dával mi ich nejaký čas obvoďák. Tie zabrali super. Zdá sa mi, že funguje aj Revalid a zinok. Počula som aj o urinoterapii- obklady, vraj je na to skvelá, ale na mňa je to hardcore. Držím palce.