Co dať doktorovi ako poďakovanie?
Čo by ste odporučili ako poďakovanie pre doktora a starostlivosť
Najlepšie čo môžeš urobiť je nechať pozitívne hodnotenie na lekár.sk , nič iné by som nedávala/nenosila. Pekná recenzia s dobrou gramatikou a stylistikou viet stačí. Poteší aj lekára (ak si to občas pozrie) aj ostatných pacientov, keď budú vedieť že sú v dobrých rukách.
Daj poslať kvety donaskovou službou a daj tam napísať ďakujeme, není meno, nie je dokaz😁
Tak to nechápem, priniest čokoládu alebo víno je bežné a keď to človek donesie až na kontrolu, keď už lekár svoju prácu odviedol, je to čiste podakovanie a nie uplatok. Este sa mi nestalo, ze by lekar darcek odmietol a uprimne starsia babka by sa aj urazila, ked trepe k lekarovi domacu zavareninu alebo kolac, keby si to lekar nevzal.
Ja som dala vyrobiť dcerinej doktorke, ktorá nám ju doslova zachránila, drevenú dozu na čaj, s nápisom najlepšej pani doktorke ďakuje Sabinka. A tam sme na ukladali také špeciálne čaje. Myslím, že to pani doktorka poňala tak, ako sme to cítili. Nie ako úplatok, ale ako nesmiernu vďačnosť a bola to len naozaj milé poďakovanie
Ja som dala gynekológovi po úspešnom tehotenstve anjelika dievčatko, áno viem gýč (doteraz ho ma výstaveného v ambulancii) a fľašu kvalitného koňaku... Nečakal to, ale potešilo ho to.. To bolo to najmenej, za to, ako sa o nás pekne staral, aj keď je to jeho práca, je totižto rozdiel lekár a lekár.... 🙂
@jaass ortoped, 6x ma uz operoval ale uz sa odstahoval kus dalje no aj tak ma prijal ako pacientku
@danielahamar kvety niesu uplatok,ako jedine na celom svete.tak meno aj adresu s tc kludne na listok napisat
ked niekomu niekto dava nieco za ucelom podakovania a neocakava za to protisluzbu, cize je to ako dar, nie je to uplatok.
Moj lekar dostal jazdu na mustangovi. Aute, nie konovi. Ale az po, a kedze sme s muzom vedeli ze tiez miluje americke muscle cars, bol dojaty k slzam. A ja tiez, lebo si to viac ako zasluzil.
Moja si sama povedala , že chce koláče. 😀😅 Dokonca aj cukrára. Vraj nič iné nechce.

dnes, ked sa aj na cokoladu pozera ako na uplatok, radim kvety, blahozelanie s dakovanim, dajte mu zahrat do radia ci nechajte pozitivne hodnotenie na lekar.sk