icon

Čo mi pomôže, keď mám nepravidelný menzes?

esandkei
11. apr 2018

Ahojte baby prosím Vás neviete mi poradiť niečo na nepravidelnú menštruáciu ? Gynekológ mi chce dať opäť antiku ale ja ju nechcem nasadiť naspäť... cysty ani nič nemám ( bola som nedávno na celkovej kontrole ) mám na mysli možno niečo na prírodnejsej báze , poprípade niečo čo tak strašne neškodí na pečeň 😊 za každú radu ďakujem

soldi
•
11. apr 2018

Mozes skusit inofolic. Ja mam tiez nepravidelny cyklus cely zivot a neriesim. Ani moj gyn to neriesi, nemusime byt kazda ako hodinky.

janush
•
11. apr 2018

jednoznačne alchymelka... pit dlhodobo, mne pomohla. Aj ja mám nepravidelný cyklus a napriektomu som porodila dve deti 😉

kondaska1
•
11. apr 2018

No akurat to aj ja teraz riesim, dnes som dostala konecne menzes po vyse 2 mesiacoch a 4 tehu testoch 😂 Vzdy som mala nepravidelny cyklus akurat som na sebe vypozorovala ze ked som bola pribratejsia, tj 2-3kg nad mojou normalnou vahou tak bol cyklus ako tak pravidelny, akonahle som schudla na tych 50kg tak som zase rozhadzana. Cize neviem ako je to u teba ale u mna jednoznacne zrejme nizsia vaha a hladina tuku... atk nechcem spat ani za svet

pininka
•
11. apr 2018

Ja s tym mam tiez problem cely zivot, aj po troch porodoch. Tiez my to chceli riesit len hormonmi, ale tie nesmiem,takze chcem tiez skusit tu alchemilku.

zemislava
•
11. apr 2018

hormonálna jógová terapia

lulia
•
11. apr 2018

aj mne teraz po vyse 2 mesiacoch menstruacia ....dr ,i uz povedal ze idem do prechodu ..moze to uz byt v 39 rokoch ?. :(

esandkei
autor
•
11. apr 2018

Jasne len rada by som si to dala trosku do leta dokopy a naplánovala pomaly aj dovolenku pretože naozaj b som sa chcela vyhnúť situácii aby som to dostala tam keďže to mám strašne silne bolesti a aj krvácanie takze to by som nerada .. skúsim tu alchemilku

esandkei
autor
•
11. apr 2018

@janush vedela by si mi prosím ta aj poradiť kedy ten čaj začať piť ? Čítala som niekde že až o ovulácii len tu teraz tiež s ťažkostou viem kedy mám keďže to mám celé rozbite ...

topasitta
•
11. apr 2018

@esandkei ahoj. ..ja som zacala s tinkturami Nadeje, kura K05. Bolesti ziadne,ani jeden krc, ani nafuknute brucho, nic. Keby nekrvacam , ani neviem ze prisiel novy cyklus( po 4 dnoch uzivania) . A to mi doteraz vzdy prve dva dni umieralo brucho. Vselico som uz vyskusala, toto sa mi javi zatial najlepsie.

miriam439
•
11. apr 2018

@topasitta čo sú to za tinktúry a kde sa o nich dozviem viac, poprípade kde to zoženiem, ďakujem

janush
•
12. apr 2018

@esandkei ja som ho pila takmer denne..nesledovala som ovulaciu

gigika
•
12. apr 2018

Ja som sa prihlásila na kurz hormonálnej jógy a tá mi pomohla.

topasitta
•
12. apr 2018

@miriam439 daj do google tinktury naděje, a hned ti to najde. Na rozne tazkosti, nie len co sa menstruacie tyka. Niektore su vyrabane z pucikov (gemmoterapia), vraj je tam najviac obsahovych latok. Ja mam 4 flasticky, z toho tri jednozlozkove a jeden mix. Uzivaju sa dva az trikrat dene, ako ktore, pol hodinu pred alebo hodinu po jedle. Alebo pozri, ci u vas v meste nid je "bylinkovy obchod" , ak to tam maju, poradia ti, co by pre teba bolo naj.

monane
•
12. apr 2018

alchemilkový čaj skús piť pred každou ms. aspoň tak týždeň, vie celkom dobre pomôcť pri naprávaní cyklu na správnu rovnováhu