Čo mi pomôže, keď mám tvrdú stolicu?
Ahojte všetci idem si poradu dneska už tretí deň a nie môžem sa viprazdnit veľmi tvrdú stolicu mám čo si mám dať poraďte ďakujem vopred za odpovede
glycerínový čípok z lekárne dať do konečníka, nechať pôsobiť a potom to pôjde ľahšie, upraviť aj stravu pridať viac vlákniny a dodržiavať pitný režim
Potraviny s vysokym obsahom vlakniny. Mne pomaha aj ked pravidelne jedavam jogurty napriklad.
@lucka_ke ďakujem už som sa poradila aj s doktorkou tiež mi odporučila glycerinovy čipok tak dúfam že mi to pomôže 🙏😅
mne na toto zakazdym doktor radil dodrziavat riadne pitny rezim, upravit stravu - cize jest viac jogurtov, vlakniny, strukoviny a pomohlo. vyskusaj, ziadne tabletky by som do seba rozhodne nepchala, ja osobne nemusim, ked sa problemy riesia automaticky takto, zakazdym vies vysledky docielit aj inak, zdravsou stravou a vitaminmi ziskanymi z nej.
Taky prasok dcerke som davala forlax .na zmakcenie su siriy naor. Laktulosa duphalac
Za mňa jednoznačne Psyllium, kúpila som v lekárni. Je to vláknina, ktorá sa rozrobi vo vode.
Ide o dlhodobejší prospech. Prvé dva dni som mala pocit, ze mi to skôr spôsobilo zápchu.. Ale potom sa to rozbehlo. Pravidelná stolica, ako ma byt. Veľká spokojnosť.
vela vody a kazde rano alebo vecer /proste na prazdny zaludok/si dat psylium. po 3 dnoch vidiet krasne vysledok. ja mam problem pro 2.porode a bez psylia nejdem z domu, uz to inak ani nebude.
Mne zaberá tepla voda alebo tepla slivkova stáva vypiť ráno nalačno. A hneď bežím🙂

Piť veľa vody , dať si tabletku na zmäkčenie stolice