icon

Čo môže spôsobovať bolesť pravého boku?

22. apr 2024

Dobrý deň . Večer ako som si išla ľahnúť cítila som že ma bolí pravý bok že som nemohla ani na tej strane ležať nič. Dnes ráno som sa ledva postavila z postele a teraz v príbehu dňa sa ledva zohnem , sadnem. Bolí ma to skôr na boku a ide to do krížov . Z čoho to môže byť ? Čítala som že obličky ale nemám žiadne ťažkosti a močením. Ďakujem za odpovede

joe_mamma
•
Odpoveď bola odstránená
•
lukbe
•
22. apr 2024

Pravý bok pod rebrom je žlčník, ale treba vylúčiť aj slepé črevo.

autor
•
22. apr 2024

@lukbe neboli má pod rebrom ale v okolí pásu a krížov

veselo_neveselo
•
22. apr 2024

Nemas len svalovicu, alebo natiahnute? Nedvihala si nieco, nerobila v zahrade? To bude skor, ako ine hrozne nemoci 🙂

viestta
•
22. apr 2024

mozes mat aj zaseknuty nerv, ked nevis fungovat, chod k lekarovi

viestta
•
22. apr 2024

@joe_mamma tentoraz to nie je lepra? Dnes ti nejak ide

autor
•
22. apr 2024

@veselo_neveselo no včera sme presúvali drevo ale z toho by to bolo ? No uvidím či sa mi to bude zhoršovať alebo nie

autor
•
22. apr 2024

@viestta nepotrebujem vaše komentáre keď sa neviete normálne vyjadrovať

lakebabe
•
22. apr 2024

Mohla si si čosi seknut pri tom dreve nerv alebo čosi zbehni k lekárovi radšej nech ti to pozrie

viestta
•
22. apr 2024

Ten komentar k joe_mamma nebol sice k teme, ale pani (hadam) pochopila kam mierim.
K tvojmu problemu som sa vyjadrila slusne a k veci

tianna
•
22. apr 2024

Kľudne chrbtica.. riešim ľavý, už pol roka 🙄

anka4434
•
22. apr 2024

Ja som mala tyzden presne to iste a stale ma to drzi len uz slabsie bola som na vysetreni a na sone nic ze to moze byt chrbat alebo sval natiahnuty a presne toto mam prve 4 dni bolelo a ked som nahodou prudsie sa pohla tak az ma krize z bruchom zacali boliet.. to prejde

lulu2014
•
22. apr 2024

Cca pred mesiacom. Mna to drzalo cca 2t. Neviem dodnes co to bolo. Az mi dych vyrazalo alebo otocit sa posunut sadnut aj vodorovne sa otocit vsetko bolo 🥺😖