icon

Čo môže spôsobovať kŕče a nevoľnosť?

4. okt 2026

Ahojte, chcem sa opytat ci v poslednom obdobi ste nieco take mali, rano som sa zobudila s tym, ze ma strasne napinalo na zvracanie a na krce v bruchu, dnes od rana som nic nejedla, predstava jedla a chce sa mi zvracat, nezvraciam, nehnackujem, ale aj po pohari vody mam krce, boli ma cele telo a mam teplotu 37,6, bez alejkolvek nadchy. Dakujem

anonym_e638ba
•
4. okt 2026

crevna viroza, cista voda je tazka na zaludok, uplne bezne

autor
•
4. okt 2026
@anonym_e638ba

crevna viroza, cista voda je tazka na zaludok, uplne bezne

@anonym_e638ba asi len od rana nic sa nedialo a az teraz zrejme sa prejavi

anonym_31d3c9
•
4. okt 2026

@anonym_autor zevraj je teraz vela takychto viroz

autor
•
4. okt 2026
@anonym_31d3c9

@anonym_autor zevraj je teraz vela takychto viroz

@anonym_31d3c9 preto sa pytam v uliciach som skor stretavala kaslajucich ludi, ale zrejme aj take gastro virozy su

anonym_b1d48c
•
4. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_31d3c9 preto sa pytam v uliciach som skor stretavala kaslajucich ludi, ale zrejme aj take gastro virozy su

@anonym_autor ...to preto, lebo tí kakajuci sedia doma 😃. Prepáč,nechcem sa vysmievať, veď pred 2 týždňami sme tiež často behali, len mi to nedalo 😃

autor
•
4. okt 2026
@anonym_b1d48c

@anonym_autor ...to preto, lebo tí kakajuci sedia doma 😃. Prepáč,nechcem sa vysmievať, veď pred 2 týždňami sme tiež často behali, len mi to nedalo 😃

@anonym_b1d48c 🙈 chapem🤣 aj som sa zasmiala, ale nie je mi vsetko jedno, v lete sme mali otravu z jedla v Turecku a teraz toto nanovo prezivat uz vidim tu noc, ked mam 38 horucku

anonym_b1d48c
•
4. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_b1d48c 🙈 chapem🤣 aj som sa zasmiala, ale nie je mi vsetko jedno, v lete sme mali otravu z jedla v Turecku a teraz toto nanovo prezivat uz vidim tu noc, ked mam 38 horucku

@anonym_autor Bez debaty,dobre sa smeje až keď to už človek prekoná, ale kým je chorý, nie je to sranda.Nam pomáhalo užívanie živočíšneho uhlia.Prajem skoré uzdravenie.

autor
•
4. okt 2026
@anonym_b1d48c

@anonym_autor Bez debaty,dobre sa smeje až keď to už človek prekoná, ale kým je chorý, nie je to sranda.Nam pomáhalo užívanie živočíšneho uhlia.Prajem skoré uzdravenie.

@anonym_b1d48c ano dala som si cierne uhlie a enditril, dakujem 🌸 este hovorim muzovi, ze pred par dnami som si tak povzdychla, ze keby som mala mensiu chut do jedla, tak tu mam 😆

anonym_b1d48c
•
4. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_b1d48c ano dala som si cierne uhlie a enditril, dakujem 🌸 este hovorim muzovi, ze pred par dnami som si tak povzdychla, ze keby som mala mensiu chut do jedla, tak tu mam 😆

@anonym_autor Jojo,syn chytil od kolegu -kamarata.Ked mi volal, že kamarátovi je zle a ze ci máme živočíšne uhlie doma, tak mi bolo jasné, že to syn donesie domov a ze po ňom príde rad aj namna.

2691
•
4. okt 2026

@anonym_autor viróza

alickapusinka
•
4. okt 2026

na začiatku s ami tak prejavoval vysoky cukor k krvi hnačka bolenie brucha a ako keby som mala pocit na ťažke vracanie. A potvrdila sa mi cukrovka.

autor
•
4. okt 2026
@alickapusinka

na začiatku s ami tak prejavoval vysoky cukor k krvi hnačka bolenie brucha a ako keby som mala pocit na ťažke vracanie. A potvrdila sa mi cukrovka.

@alickapusinka to nemam, mam horucku a virozu

anonym_4aade0
•
5. okt 2026
@anonym_autor

@alickapusinka to nemam, mam horucku a virozu

@anonym_autor pri virózach sú veľmi účinné prírodné antibiotika cesnak, klinčeky, zázvor.. majú silné antivírusové, protizápalové účinky.. pozri ich účinky na nete.

autor
•
5. okt 2026
@anonym_4aade0

@anonym_autor pri virózach sú veľmi účinné prírodné antibiotika cesnak, klinčeky, zázvor.. majú silné antivírusové, protizápalové účinky.. pozri ich účinky na nete.

@anonym_4aade0 dakujem, ale urcite nie na gastro virozu, uz je to lepsie, najhorsie je za mnou

alickapusinka
•
5. okt 2026
@anonym_4aade0

@anonym_4aade0 tak aspoň že tak lebo mne tak začala cukrovka normalne len an vracanie hnačka a zle prišerne horučka triaška zimnica a išla som k lekárke a že mám cukrovku.

anonym_4aade0
•
5. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_4aade0 dakujem, ale urcite nie na gastro virozu, uz je to lepsie, najhorsie je za mnou

@anonym_autor mne to vždy pomohlo pri gastro virózach, ale každý organizmus reaguje inak, už som ich pár rokov našťastie nemala. Klop klop.

autor
•
5. okt 2026
@alickapusinka

@anonym_4aade0 tak aspoň že tak lebo mne tak začala cukrovka normalne len an vracanie hnačka a zle prišerne horučka triaška zimnica a išla som k lekárke a že mám cukrovku.

@alickapusinka tak to musel byt dobry sok

autor
•
5. okt 2026
@anonym_4aade0

@anonym_autor mne to vždy pomohlo pri gastro virózach, ale každý organizmus reaguje inak, už som ich pár rokov našťastie nemala. Klop klop.

@anonym_4aade0 maximalne suchar zjem, cesnak na pokazeny zaludok a creva by ma momentalne odkrajgoval 🙂

anonym_4aade0
•
5. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_4aade0 maximalne suchar zjem, cesnak na pokazeny zaludok a creva by ma momentalne odkrajgoval 🙂

@anonym_autor ok, prajem skoré zotavenie ❤

autor
•
5. okt 2026
@anonym_4aade0

@anonym_autor ok, prajem skoré zotavenie ❤

@anonym_4aade0 dakujem 🙂

silvike
•
5. okt 2026
@alickapusinka

@alickapusinka Ako dlho si mala taketo prejavy kym si sla k Dr. a potvrdila sa cukrovka ?

2691
•
5. okt 2026

No, čo sa zhodli vyklulo? Je to viróza, alebo žlčník, pankreas?

autor
•
5. okt 2026
@2691

No, čo sa zhodli vyklulo? Je to viróza, alebo žlčník, pankreas?

@2691 myslim. ze viroza nejaka, najskor mi nastupila zimnica, teplota a az vecer hnacka, potom horucka 38 stupnov a napinanie na zvracanie, dnes uz lepsie len nechutenstvo ostalo

2691
•
Včera o 07:00
@anonym_autor

@2691 myslim. ze viroza nejaka, najskor mi nastupila zimnica, teplota a az vecer hnacka, potom horucka 38 stupnov a napinanie na zvracanie, dnes uz lepsie len nechutenstvo ostalo

@anonym_autor moje zlaté, tak už bude dobre.
Pekne sa zotavuje a oddychuj, koľko sa dá 😻

alickapusinka
•
Včera o 11:04
@silvike

@alickapusinka Ako dlho si mala taketo prejavy kym si sla k Dr. a potvrdila sa cukrovka ?

@silvike asi 2 týždne.